Miliția Consoartelor Polițiștilor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Polițistul prahovean ciufulit de nevastă, subiect prezent ieri pe toate gardurile, are un atu, ar fi păcat să nu recunoaștem. Măcar e învățat de acasă cu bătaia.

* Cum să te mai întrebi dacă e posibil ca interlopii din România să umilească polițiști? N-ai voie, o cer ei înșiși, doar nu ies cu soțiile în acțiuni de patrulare. Așa i-ar păzi și pe ei o mână calificată. 

* M-aș folosi de acest prilej pentru le sugera mai-marilor republicii, eventual celui care va deveni ministru de Interne (probabil după anticipatele care se vor ține la termen), să pună bazele unei noi arme în România: miliția consoartelor polițiștilor. Ar face curat peste tot, ar rade, ar pune cu botul pe labe.

* În regim de breaking news, am aflat motivul agresării polițistului prahovean de către nevastă: în loc să se uite la meciul CFR-ului, el schimbase pe telenovele.

* Apropo, CFR Cluj e reprezentanta unei țări în care tragerea la sorți pentru meciurile de județ se face într-o cratiță de plastic (e un articol în acest sens în cotidianul on-line Prosport). Din acest motiv, rezultatul de egalitate cu Sevilla, de joi seară, este nesperat de bun. Iar antrenorul Dan Petrescu, dacă alde Ciolacu nu vor vota Guvernul Orban II, trebuie desemnat de Iohannis. Cel poreclit Bursucul ne-ar califica și în G8.

* Două vorbe și despre fiul lui Hagi, exilat în Scoția. Acum două seri a fost peste așteptări, cu două goluri și ceva în plus, însă compatrioții de acasă, antrenați în anii de glorie ai Simonei Halep, strâmbă cu putere din nări: Lasă-ne, frate, și cu ăsta! Nu împarte banii cu noi, noi avem bucurii doar dacă ni se întâmplă nouă. Copilul meu de ce nu face fotbal ca să ia zeci de mii de euro pe lună? 

* Aș, a fi hater e o stare aparte, oarecum nobilă. Ai noștri sunt doar prostovani invidioși.

* Peste weekend, telefonul mobil al lui Marcel Ciolacu va sta deschis. Așteaptă un apel de la Klaus Iohannis, doar nu s-a obosit degeaba buzoianul să le dea șah liberalilor. Măcar un SMS.

Citit 1359 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2020 17:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.