Mai vreți auostradă?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Curat exhibiționism, mi-e o rușine! Am ieșit din supermarket c-o pâine. Se uita și casiera la mine ca la târgul de rochii de mireasă. Aproape că-mi vine să repet figura.

* Pe final de săptămână, obișnuiesc să-mi fac plinul de apă îmbuteliată. În contextul nebuniei cultivate de mass-media (n-o să fiu penibil să arăt cu degetul numai o parte a presei), credeți că mi-a fost ușor? Am luat un bidon de la un chioșc și două sticle mai mici de la magazinul de vizavi. Am o imagine publică, nu-mi permit să mi-o umplu de pixeli.

* Am mai scris în perimetrul acestei rubrici, chiar anul acesta: 1 martie pică în 2020 fix așa cum își doresc cei mai mulți dintre bărbați. N-ai punctat vineri, că era februarie, iar luni vei spune că a trecut prima zi a lunii înnobilate de mărțișor. Evident, te vei trezi că vreun zelos și-a căutat colegele de serviciu chiar duminică, în ziua ta liberă.

* Gabriela Firea spune că în acest moment nu se impun măsuri grave în Capitală, în contextul epidemiei de coronavirus Covid-19. Măsuri „grave”? Gura doamnei a furat startul, e limpede că nu mai poate fi liniștită după anunțul lui Orban în privința susținerii lui Nicușor Dan. Dar măsuri „grave”? Asta înseamnă că nu prea își băga nasul prin știrile alea - i le scriau alții, iar dumneaei recita de pe prompter.

* Nicușor l-a cam păcălit pe la spate pe Vlăduț de la PLUS. Ei se întâlneau ca studenții fără griji prin cafenele și bistrouri, de stabilit nici că stabileau ceva, pentru ca apoi să-l zărim pe proful de mate în restaurantul de cinci stele Michelin. Măcar de data asta nu mai poate fi vinovată Firea.

* Din cauza coronavirusului, PSD a amânat Congresul Extraordinar care trebuia să aibă loc astăzi. De fapt, știrea trebuie să vină invers: din vina marii ședințe organizate de social-democrați, nefericitul de Covid-19 a anunțat că ne mai ocolește o vreme.

* În regim de breaking news, mi s-a transmis că încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România: un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara. Moldova nu are autostradă, așadar am putea scăpa și de data aceasta...

Citit 1431 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Februarie 2020 00:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.