Chestiune fără cap

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ca să nu ne mai văicărim că luna ianuarie nu va aduce nimic bun, Guvernul Orban a stabilit că leafa minimă va crește. Vom avea prilejul de a scăpa mai ușor de datoria trecută la caiet.

* Mă aflam la o alimentara de cartier și, printre cântece de ler și beculețe enervante, mi-a sărit în freză următoarea etichetă: „Macrou afumat fără cap.” N-am cumpărat, o fi fost maximum fiert, dar să se consemneze că apreciez sinceritatea comerciantului.

* N-am fotografiat năstrușnicia, mi-a fost lene. Și aveam și două papornițe bine mobilate. Prefer să fiu crezut pe cuvânt.

* Ah, că uitasem să vă reamintesc. Viorica Dăncilă, aka Veorica, nu se simte „absolut deloc” responsabilă de retrogradarea României de către Standard&Poors. Păi, ar fi câteva chestiuni de remarcat:

1. Nu se bagă doamna neconflictuală (a început să ne lipsească, nu credeți?) peste o etichetă dată de unii cărora li se zice Săraci. Nu așa scrie pe firmă?

2. Retrogradarea României, bre? Asta ar întreba fostul premier. Păi, ce, parcă se punea problema să nu se califice la Campionatul European din 20-20, nu să pice în B. Naiba să-i mai înțeleagă pe ăștia cu fotbalul lor, ar putea adăuga coafata.

3. Mihai Fifor știe mai multe, ba chiar și unde este fixativul din poșeta doamnei.

* Bradul artificial mi se pare că nu ține nici cu Greta, nici cu domnișoara Thunberg. E OK să nu tai falnicii arbori de pe munte, dar să-ți împodobești un plastic nenorocit în sufragerie? Groaznic!

* Așa cum handbalistele din naționala României n-au dreptul să ne certe - e culmea să ne explice sportivele, nouă, suporterilor, care erau obiectivele la Mondialul din Japonia - nici fanii din tribună sau de la televizor n-au de ce să anatemizeze această generație. Știrea conform căreia conducerea federației ar fi demisionat în bloc nu mi-a parvenit încă. Așadar, nu s-a întâmplat. Vinovații acolo se caută, nu prin lacul de transpirație al Cristinei sau al Crinei. Eh, fac și oamenii un Crăciun potolit...

Citit 1694 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.