O primăvară ca-n noiembrie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Atât îmi doresc, să vină cu adevărat sezonul dezghețului, chiar dacă n-are ce să scoată de sub pojghiță. Să nu fie un noiembrie târziu, să nu ne trezim cu 5 grade Celsius prin luna mai...

* Iarna din care tocmai am ieșit ne-a păcălit ca ultimul politician (mă refer la calitățile sale, nu-i vizez numărul de pe tricou): ne-a livrat coronavirus, așa că am uitat de zăpadă. Ne-a ținut de cald, cum ar veni.

* De ce ne-am dori mărțișor în acest an? Mă substitui doamnelor, deci traversez pe roșu, însă e mai nimerit un mesaj, că tot ne ferim de contaminare. Un „fie ca” face minuni, parol.

* Latina ne-a demonstrat zilele trecute că nu-i limbă moartă, cel puțin nu la Rahova: Dura flex.

* Bietul Dragnea, abia după ce a fost întemnițat, a văzut cum e să muncești pe bune. Dar chiar mecanic auto, să umble cu flexul și cheia franceză? Mai avea un pic și ajungea premier, măcar de-un post de cancelar să se fi lipit. El e băiat finuț, de oraș, nuuu...

* În weekend am făcut cunoștință cu o situație nouă, ceva deosebit. Cazul Sorina 2.0, cu 30 de zile de adopție.

* Vă dați seama câte conserve și-ar fi luat doamna Sorina Pintea cu 120.000 de lei și cu 10.000 de euro, cât spun procurorii că și-ar fi tras dintr-un contract măsluit?

* A zis-o toată lumea: madam Pintea părea oaza de inteligență și integritate din Guvernul Dăncilă, un Dalai Lama cu plete. Dacă dumneaei a primit o asemenea șpagă după terminarea mandatului, înseamnă că la alde Olguța n-are rost să ne mai gândim. Ne facem inimă rea, ficat baban, în cel mai simplu caz ne alegem cu ocluzie intestinală. Țara e dată de mult, noi mai trăim doar iluzia că suntem într-un stat comunitar.

* Băiatul Sorinei l-a dat în gât, cum se spune la Rahova și la Jilava, pe senatorul Liviu Pop. Pintea junior susține că o parte din mită a mers chiar la fostul ministru al Educației. Mâine-poimâine, aflăm că și Andrușcă a spart borcanul cu miere, poate și nenea Daea. De fapt, Livache pare că-și cheamă Guvernul în service.

Citit 1287 ori Ultima modificare Duminică, 01 Martie 2020 13:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.