Unde-s, nene, conservele?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ați sărit așa, n-am mai văzut o asemenea isterie... De fapt, doamna Pintea are dosar penal deoarece părăsise de capul ei carantina. Ca să ia mita aia, da’ nu mai e atât de grav.

* Ciolacu, moțul interimar al PSD-ului, a rămas în gardă, se teme serios de coronavirus și ar vrea să organizeze un congres online al partidului. Ați vrut să spuneți videochat, domnule Ciolacu!

* Nebunia asta atinge cote paroxistice. De pildă, a sunat un vecin la 112 ca să anunțe că m-am întors de la Roman. Și nici el nu tușește cine știe ce, e în grafic. Are de luat o pastilă dimineața și o linguriță de sirop după-amiaza.

* Cititorii fără simțul umorului ocolesc cu obstinație această rubrică, așadar am scăpat de o grijă suplimentară. Îmi asum riscul de a fi explicat o glumă, chiar și nepermis de subțire. 

* Legat de subiect, căci trebuie să ne vindecăm teama asta nejustificată. Coronavirusul rezistă două zile pe suprafețe, anunță specialiștii. Și dacă insist cu mâna contaminată, ating zona de mai multe ori, și cu o parte, și cu cealaltă, cu toate degetele, nu rezistă și el mai mult? Întreb pentru subconștient, mă cam ia peste picior.

* M-am întrebat plin de nervi unde-s conservele de pește, cutiile de pateu și toate celelalte. Să ții geamul deschis la serviciu două zile la rând și să duhnească numai a fasole fiartă?

* Ieri, de Ziua Mondială a Scriitorilor, i-aș fi urat ceva lui Dragnea, dar el nu prea știe să scrie. L-a rănit stiloul săptămâna trecută.

* Președintele rus Vladimir Putin i-a înaintat Parlamentului noi amendamente constituționale, care prevăd menționarea lui Dumnezeu în Constituție. Mi se pare normal, trebuie să scrie undeva, negru pe alb, că Cel de Sus are un șef. La Kremlin.

* Ca să evite propagarea coronavirusului, Parlamentul European va suspenda accesul vizitatorilor timp de trei săptămâni. Chestiunea e mai complicată decât pare: europarlamentarii fără proiecte, care nici măcar nu folosesc microfonul, mai au voie în această perioadă? Deși e posibil să greșesc, mă gândesc la doamna Grapini...

Citit 1232 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2020 18:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.