Ciupici. Solicit Avocat al Poporului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ludovic Orban, premierul interimar al României, este primul liberal care nu pare să fi fost atins în aripă de isteria iscată în jurul Sorinei Pintea. Doamnei, că n-am exclamat „Super-tare!” împreună. Șică a declarat: „Un om care are astfel de obiceiuri, nu poate fi apărat sub nicio formă.” Sau poate i se pregătește debarcarea...

* De fapt, cine ar avea nevoie de un Orban în PSD sau la Pro România? E o întrebare pe care și-o mai adresează seara la culcare, după ce intră în pijămăluțele roz, europarlamentarul Rareș Bogdan. Altfel nu poți ajunge ușor la șefia partidului.

* Mi-a intrat ieri dimineață o pietricică în ciupici. Oi fi fătălău, așa cum decretează Dana Budeanu (amica Gabrielei Firea), dar se va autosesiza Avocatul Poporului? Sunt un cetățean al patriei și beneficiez de câteva drepturi. În paranteză fie spus, această glumă nu poate fi considerată un pamflet, e prea slabă.

* Cred c-o simpatizez mai mult pe Renate Weber, decât pe Victor Ciorbea. Măcar fostul apărător al neamului dormea pentru toată lumea, mai rar se arăta la interval pentru vreo problemă. Nu și fosta liberală de la ALDE: ar fi în stare să ceară intervenția CCR și dacă ar apărea șobolani în subsolul clădirii în care locuiește.

* Nu-i vorbă, guzganii s-au mai arătat pe ici, pe colo, altfel agenda domniei sale n-ar fi fost tulburată în acest hal.

* Lia Olguța Vasilescu a scris pe pagina de Facebook că își anunță în mod oficial candidatura la Primăria Craiovei. Abia acesta e semnul evident că PSD-ul nu mai are așteptări verzi de la alegerile generale din toamnă-iarnă. Niciodată n-ar fi refuzat nevasta lui Manda un post greu într-un executiv păstorit de Ciolacu.

* Cum, alegeri anticipate? Regret, tataie, dar nu se vor mai ține în mileniul acesta. Declarația lui Rareș Bogdan (l-aș numi or Rareș, or Bogdan, dar nu-l reperează nimeni), conform căreia noul Guvern Cîțu va fi votat și va da Ordonanță de Urgență pentru nu-știu-care scrutin, nu e doar veselă, ci și profund de tristă.

Citit 1410 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2020 17:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.