Cu guvernarea în vine

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Pe bune, mai puteți spune acum că nu-l cunoașteți pe senatorul Chițac de la PNL? Nu știm ce a făcut, dar măcar a dat și la oameni.

* Vergil, căci acesta e prenumele lui Chițac de la liberali, a pupat femeile, a împărțit mărțișoare, are o coadă imensă, așadar așteptăm numărătoarea paralelă. E vorba, firește, de contabilitatea ținută de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

* Faza tare a fost livrată de premierul interimar și redesemnat de către soțul doamnei Carmen de la Sibiu. Poate ați remarcat-o, poate v-a atenționat careva pe Facebook. Bossul de la Palatul Victoria a chemat presa la un metru, un metru și ceva, ca să comunice trăsnaia, ministrul Sănătății fiind în dreapta sa. Adică, nene, dacă tot ne îmbolnăvim, să nu mai scape nimeni. Așa ar guverna Floricica Dansatoarea și Aurelian Pavelescu.

* Președintele României l-a desemnat ieri pe Orban pentru a forma un nou Guvern, cu toate că acesta din urmă a intrat în autoizolare, fiind suspect de contaminare cu noul coronavirus. E drept că cel căruia i se zice Șică corespunde portretului-robot: are boală pe putere.

* Iohannis, că tot l-am pomenit cam des în ultima perioadă, mai avea un pic și ne spunea că Florin Cîțu a fost și la Juventus Torino, dar nu prea l-a băgat antrenorul. Așa l-a spălat după decizia incredibilă de acum două zile, când a fugit cu guvernarea în vine.

* Apoi aproape că a povestit Ludovic Orban cum stă treaba, s-a exprimat într-o ședință de la MAI: doar mănușile lui Duckadam, de la Sevilla, ar fi cu adevărat bune în lupta contra Covid-19. Bine, el a afirmat altceva, însă asta a înțeles subsemnatul.

* E oficial: din cauza coronavirusului, anticipatele au fost amânate pentru anul viitor.

* Am pățit următoarea ispravă, nu încerc să bravez, doar mă bucur că m-a vizitat spontaneitatea când mă așteptam mai puțin. O domnișoară, la un eveniment cu mai puțin de o sută de persoane în incintă, a refuzat să mă pupe, dând vina pe nebunia importată din China. I-am răspuns cu franchețe: „Nici eu, ca să nu te îndrăgostești”.

Citit 1327 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2020 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.