Inconștiența, ca stil de viață

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Guvernul Orban a stat acum două nopți până la ora 3 ca să stabilească exact ce a anunțat că va face. Nevasta premierului, bărbatul doamnei de la Ministerul Muncii, ba chiar și amantele câtorva miniștri au avut motive de îngrijorare. 

* Apropo de Violeta Alexandru de la Muncă, n-am mai zărit-o cu vizeta de sudor pe figură. Sper că n-a inhibat-o gluma postată de subsemnatul pe Facebook, ar fi păcat, mai ales că mă dojenise un fan al PNL-ului. E posibil, ca băiat inteligent ce ești, să nu faci diferența dintre masca de sudură și vizetă?, m-a inoportunat cetățeanul,  ca și cum nu mi-aș permite clipe de inconștiență în viață.

* De pildă, parlamentarul UDMR care fugărea cu mașina din dotare, de le-a dat oamenilor de la Rutieră radarul peste cap, are voie, iar eu nu? Covăsnean-harghiteanul i-a mințit pe polițiști că e suspect de coronavirus și că merge într-un suflet la București pentru a-și face testul. Merită o izolare discretă la Jilava.

* Scrie o publicație națională: „Un bărbat care s-a întors de la Roma și avea simptome specifice noului coronavirus s-a plimbat cu autobuzul 104 în București.” Carevasăzică, dacă ar fi călătorit cu 105 sau cu 39 barat – n-am habar de existența acestor trasee în Capitală – n-ar mai fi fost subiect de știre? De ce acel nenorocit de 104, facem roșu în gât doar dacă vedem acest mijloc de transport pe stradă? 

* Fusese amânat Europeanul de fotbal, așa că nu mai surprinde pe nimeni anularea concursului Eurovision 2020. Nici Loteria Română nu va mai trage la sorți o vreme, vom ajunge să ne plictisim în casă, dar măcar vom reveni în agora cu un imens chef de muncă. 

* Șefii să nu ne observe, e singura problemă. Altfel, nu poate schimba o criză economică stilul de viață al românului. Ușa va fi trântită la fel și după revenirea din șomajul tehnic.

* Un bulgar, suspect de coronavirus, a fugit din Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, unde era izolat după ce venise din Moldova. L-au prins repede. La vară se va da deștept pe la Albena, când ne va percepe taxa de șezlong.

Citit 1289 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 17:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.