Stați în masă! Acasă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pandemia de prostie este mai gravă, acolo e pericol pur. Nu-mi aparține constatarea, mă folosesc de ea ca să nu fiu arătat cu degetul. De ce să zică un oarecare pe stradă că a mai văzut un tăntălău în viață? Prin urmare, încă stau acasă.

* Sfatul pentru cei mulți este limpede, nu trebuie luat ca o condamnare, dar stați în masă! Acasă, firește.

* Încercăm să bravăm, vedem peste tot conspirații mondiale, dar cei mai mulți dintre noi nu știu cât fac 2+2x2. Dacă ai răspuns „opt”, las-o moale cu uneltirile lui Soros!

* Dacă se înăspresc măsurile, din familia lui Chirica de la Iași, ca să dau un exemplu, doar bebelușului i se va mai permite să iasă. Cineva trebuie să aducă bani în casă.

* Serbia ia o decizie radicală din cauza pandemiei: A închis toate frontierele, nu-și mai primește nici proprii cetățeni. Drept e că mi se pare absurd să mai umbli brambura în vremurile astea...

* Campionatul de fotbal din Belarus a fost repornit, cu tot cu public, sfatul oficialilor de la Minsk fiind limpede și cu multe grade: „Faceți saună și beți multă vodcă! O să vă faceți bine.” Am importa această povață, însă nu știu unde naiba am putea face noi saună. S-au golit și autobuzele, iar lumea începe să asculte de sfaturile înțelepților.

* Numărul de primăvară al celebrei reviste Playboy va fi cel mai probabil ultimul, după 66 de ani de apariție, a anunțat grupul de presă, care a decis să mizeze totul pe online. Mai puțină hârtie, mai puține felii de salam învelite de navetiști.

* Rămânem cu totul în posteriorul gol, cu toate că băieții de la PR m-ar putea corecta.

* Sper ca domnul Țiriac să nu ajungă în incredibila situație de a face vreo donație. Mi-a ieșit și o rimă, scrie în pașaport că-s român. 

* Românii întreabă la 112 dacă pot face nunți sau reclamă că sunt izolați și n-au mâncare pentru pisică. Să nu ajungem, Doamne ferește, să sune pisica în altă parte.

N.R. Acest text este un pamflet şi trebuie considerat ca atare.

Citit 1145 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 16:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.