A făcut el ceva rău, de pildă Brexitul

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Autoritățile anunță că valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență. Cinstit, eram pierduți fără informația asta, ne trezim numai cu vești proaste.

* Și lucrările de la Autostrada Soarelui mai au de așteptat. E incredibil, nu ne lasă Covid-19 să facem drumuri de mare viteză. Asta pare să fie mâna epilată a lui Putin.

* Ieri a fost ziua lu' George Copos, această Babă Vanga de sub Podul Grant. Mai țineți minte când spunea că se scufundă planeta? Mai are cineva curaj să-l contrazică?

* Aseară și alaltăseară (poate voi repeta figura) am așteptat să plece toată familia la culcare, apoi, cu lumina stinsă, am intrat pe Booking. Ce rușine mi-a fost!

* Chiar așa, peste ani și ani vom fi întrebați de nepoți și strănepoți ce mama naibii era turismul.

* Unii din zona noastră vor fi contrariați că există o asemenea dilemă. Mai ales că turismul sexual i-a făcut mari. Din punct de vedere financiar, ca să nu apară alte vorbe.

* Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a făcut noul virusel. Exact ca prințul Charles. Măcar cel din urmă nu și-a panicat mama, pe celebra regină. Dar nu e meritul său, nicidecum. O tot spun specialiștii de la începutul isteriei - copiii fac forme ușoară.

* Dacă e adevărată vestea conform căreia marele netuns Boris a intrat pe lista oficială a nevăzutului importat din China, înseamnă că a făcut el ceva greșit. De pildă, Brexitul.

* Telexul nu doarme, iată ce-mi trimite: „Un polițist local din județul Mureș a fost agresat de un bărbat pe care îl oprise pentru a-i prezenta declarația pe propria răspundere și motivul pentru care se află pe stradă, așa cum prevede Ordonanța Militară numărul 3. Bărbatul respectiv l-a înjurat pe agent, iar apoi l-a lovit cu pumnul în față, victima având nevoie de aproximativ nouă zile de îngrijiri medicale.” Pe bune, ce hal de polițist local e ăla? Nici de fugă nu e bun, nene?

Citit 1152 ori Ultima modificare Vineri, 27 Martie 2020 21:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.