Cu vecina echipată în grabă

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Iohannis ne-a spus ieri că de Paște nu e cazul să ne relaxăm. Păi, șerifule, tot anul tragem ca nebunii ca să ne potolim de sărbători, în funcție de câte zile libere ne oferă angajatorul. Mă rog, am merge și noi mai des la schi, acolo nu prea te poți relaxa. Sunt mulți copaci contondenți pe traseu.

* Prin noiembrie aprindeam grătarul cu spirt. Literalmente. Era la liber. N-am știut să gestionez acel moment, îl puteam întrece pe Țiriac. Forbes abia aștepta să facă acest anunț, nici băieții de acolo nu-l prea îndrăgesc.

* Am văzut momentul ministresei de la Educație în care a anunțat că nu se știe ce se va întâmpla. A fost ceva ca să nu acuze lumea că nu e nimic, însă mai degrabă mi-a atras atenția unghiul din care se filma: ori era doamna Anisie în beci, ori cameramanul se cocoțase pe țiglă. Că nu părea să stea careva în genunchi.

* Noul coronavirus lovește într-o zonă în care nu ne-am fi așteptat să fim deranjați. Am putea rămâne fără prezervative. Măcar nu te va mai întreba nevasta ce-i cu ambalajul ăla din buzunar.

* Până acum erau obligatorii doar cauciucurile de iarnă. Cine să se aștepte ca produsele all-season, când parchezi unde nu trebuie, să ajungă pe cale de dispariție?

* Ascultam zilele trecute melodia "Vara asta am să mă îndrăgostesc" a lui Tudor Chirilă. Și a trupei sale, firește. Cine poate refuza o asemenea extravaganță, chiar și în contextul pandemiei? Ieși mai des la balcon și ai putea să vezi o vecină echipată în grabă. Da, te poți îndrăgosti, dar ar fi bine să nu afle și soția.

* În perioada asta sunt inutile informațiile meteo. Pentru cine, pentru când? Noi suntem baricadați în casă, nu ne ninge, nu ne plouă, soarele își face treaba și fără noi. Nu ne interesează că va fi vreme de mers la iarbă verde, asta-i culmea! Să fie interzise știrile lui Busu, nu se cade să vină tentația de la Romica Jurcă!

* Acum două nopți s-a lățit pe cer Super Luna, varianta roz. Dacă ai apartamentul dispus aiurea, poate să danseze în văzduh și Dana Budeanu, tot degeaba ar fi.

Citit 1164 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2020 19:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.