Routerul din fundul curții

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ministrul Cîțu recidivează, mă îngrijorează profund: "Economia va înregistra o scădere, dar va avea o revenire la fel de puternică". Știam că s-a lăsat, că trage doar electronice, dar n-o fi prea ambițios. Poate că ar scoate ce trebuie pe cavitatea bucală, dacă va uita că urmează niște alegeri. Oare politicienii se manifestă la fel și în intimitate? Nu știu dacă, în campania electorală, e de bun augur să-i spui consoartei c-o iubești. Ar trebui să-i ajungă uleiul și mălaiul, tradiționalele daruri din strategia de fidelizare.

* Potrivit unui sondaj recent, unul din doi elevi români declară că nu a făcut nici măcar o oră de matematică online pe timpul stării de urgență. Cum scriam și altă dată, noi găzduim routerul în fundul curții, d-aia nu putem ține pasul cu tehnologia.

* Măcar unul dintre părinții elevului chestionat activează sau era angajat până mai ieri în mediul privat. Acum șomează sau și-a instalat biroul la domiciliu, cum ne place să ne păcălim în social-media. E teleworker, desigur, adică nu-i mai ajung banii de mâncare. Ce-i cu asta? Hm, matematica online se ține sau mai degrabă absentează, însă leafa merge. Ca principiu, doamnă Anisie, ca teorie, mister Orban. Teleșcoala, în speță jucăria aia de program de pe TVR 2, e ca serialele turcești de pe Kanal D - ți-e rușine să admiți că le ești telespectator, dar le urmărești. Degeaba.

* Firea de la Capitală a mai găsit o portiță, un jgheab prin care să dea drumul la niște fonduri. Nevasta lui Pandele vrea să-i ofere un sprijin financiar de 200 de lei fiecărui bucureștean care se oferă să fie testat pentru Covid-19. Aș încerca și eu să fac crize. Nu vă duceți la doamna Găbița, vă injectează cipuri cu PSD-ul și cu figura lui Ciolacu!

* Mi se pare sau chiar am călcat într-o știre bună? Comisarul european pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, susține că România, Bulgaria și Croația sunt pregătite să adere la Schengen. Gândul că o compatrioată precum Floricica Dansatoarea poate circula nestingherită mă tulbură. Abia aștept să-mi permit să ajung la Albena fără să mă mai chestioneze vameșii bulgari dacă am carne de porc infestată în portbagaj. Se întâmpla ultima dată în 2018, când pesta porcină se gudura prin spațiul carpato-danubiano-pontic.

 
Citit 1298 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.