Grade din sursă externă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ieri mi-au ieșit 34,2 grade Celsius la un supermarket de lângă cartier. Să fie o problemă că mi-am umplut coșul zilnic în altă parte, să vin data viitoare cu vreo trei grade din sursă externă? Vă ziceam și altă dată, să-i mulțumim lui virusache - e prăpădit rău, nu-i atât de fioros, nu merită reclama - că doar din punct de vedere economic ne bagă la terapie intensivă.

* Dacă termoscanerul nu este reglat sau avizat de specialiști, de ce să-mi răcesc gura în interacțiunea cu nenea paznicul? El poate să creadă că, la 69 de grade pe scara Richter, oamenii se emoționează reciproc. E treaba lui, eu mă raportez la autorități, adică la arafați, tătari și rafili, nu la cvasipensionarii care abia au obținut o calificare cu Security în coadă.

* Poliția Română și asociația Green Road au demarat o campanie de premiere a șoferilor care în 2019 nu au încălcat regulile de circulație. Premiile nu sunt cine știe ce, așadar prefer să rămân în propria-mi banchetă. Cine știe, poate voi fi luat la ochi tocmai pentru că tânjesc după calul troian cu epoleți.

* Întâlnesc zilnic trimiteri la site-ul lui Moise Guran, jurnalistul care în toamna anului trecut anunța că se va juca de-a politicianul în curtea USR-ului. N-am prins momentul în care a renunțat la noul hobby, bănuiesc că nu mai e coleg cu Barna, însă nu pricep de ce a revenit la starea de jurnalist. Credibilitatea și-a tocit-o îngrozitor, de ce l-aș asculta din nou? Mă face să reconsider telejurnalul Antenei 3.

* Chiar așa, ce-a fost mai întâi, declararea pandemiei de Covid-19 sau ieșirea lui Moise cu tăblițele pregătite pentru USR?

* Un director de spital din Brașov a fost reținut pentru că sustrăgea materiale din instituție, iar alți medici sunt anchetați pentru abuz și fals. Pot să-i consider eroii mei, unde aș putea dona pentru acești martiri? Pentru ăștia din povestea de sub masivul Tâmpa sunt preferații mei din ultimele 24 de ore - probabil că ușcheala se făcea cu mască și mănuși, ca să nu ia viermele invizibil chinezesc.

* Eventual, înainte să fie reținuți, medicii din Brașov - repet, mă refer exclusiv la pungașii prinși că lăsau spitalul în siringa goală - ar fi trebuit să ne tragă puțin de urechi. Că nu-i respectăm, că n-au materiale, d-astea...

Citit 722 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 22:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro