Grade din sursă externă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri mi-au ieșit 34,2 grade Celsius la un supermarket de lângă cartier. Să fie o problemă că mi-am umplut coșul zilnic în altă parte, să vin data viitoare cu vreo trei grade din sursă externă? Vă ziceam și altă dată, să-i mulțumim lui virusache - e prăpădit rău, nu-i atât de fioros, nu merită reclama - că doar din punct de vedere economic ne bagă la terapie intensivă.

* Dacă termoscanerul nu este reglat sau avizat de specialiști, de ce să-mi răcesc gura în interacțiunea cu nenea paznicul? El poate să creadă că, la 69 de grade pe scara Richter, oamenii se emoționează reciproc. E treaba lui, eu mă raportez la autorități, adică la arafați, tătari și rafili, nu la cvasipensionarii care abia au obținut o calificare cu Security în coadă.

* Poliția Română și asociația Green Road au demarat o campanie de premiere a șoferilor care în 2019 nu au încălcat regulile de circulație. Premiile nu sunt cine știe ce, așadar prefer să rămân în propria-mi banchetă. Cine știe, poate voi fi luat la ochi tocmai pentru că tânjesc după calul troian cu epoleți.

* Întâlnesc zilnic trimiteri la site-ul lui Moise Guran, jurnalistul care în toamna anului trecut anunța că se va juca de-a politicianul în curtea USR-ului. N-am prins momentul în care a renunțat la noul hobby, bănuiesc că nu mai e coleg cu Barna, însă nu pricep de ce a revenit la starea de jurnalist. Credibilitatea și-a tocit-o îngrozitor, de ce l-aș asculta din nou? Mă face să reconsider telejurnalul Antenei 3.

* Chiar așa, ce-a fost mai întâi, declararea pandemiei de Covid-19 sau ieșirea lui Moise cu tăblițele pregătite pentru USR?

* Un director de spital din Brașov a fost reținut pentru că sustrăgea materiale din instituție, iar alți medici sunt anchetați pentru abuz și fals. Pot să-i consider eroii mei, unde aș putea dona pentru acești martiri? Pentru ăștia din povestea de sub masivul Tâmpa sunt preferații mei din ultimele 24 de ore - probabil că ușcheala se făcea cu mască și mănuși, ca să nu ia viermele invizibil chinezesc.

* Eventual, înainte să fie reținuți, medicii din Brașov - repet, mă refer exclusiv la pungașii prinși că lăsau spitalul în siringa goală - ar fi trebuit să ne tragă puțin de urechi. Că nu-i respectăm, că n-au materiale, d-astea...

Citit 1382 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 22:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.