Midii, nu mămăliguță

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Regulile stricte aplicate pescarilor au fost relaxate, iar dușmanii cormoranilor vor avea voie să socializeze. Și nici nu vor mai fi obligați să poarte mască. Socializare? Cât îți permite vecinul de baltă, poate-l prinzi în toane bune. Dacă-i deranjezi potențiala captură, nu te salvează nici ministrul Agriculturii.

* Apropo. Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19. Chiar se simțeau stingheri și discriminați angajații acestei instituții... Totuși, șeful lor n-a apărut la aniversarea ad-hoc a premierului Orban. Doar o anchetă epidemiologică responsabilă poate să facă lumină în acest caz.

* Din 15 iunie, în Bulgaria nu va mai fi obligatoriu portul măștii de protecție și vor înceta toate restricțiile legate de epidemie, a anunțat premierul Boiko Borisov, deci știrea e pe bune. Deja mă bate gândul să mă mut la Balcic, ca regina. Ca să nu mai spun că ferma de midii de la Dalboka, la vreo 20 de kilometri de graniță, mă va ajuta să uit repede de sărmăluțe cu mămăliguță și de tochitura moldovenească.

* Condamnat în primă instanță la 8 ani și ceva de închisoare (e vorba de cazul "Colectiv", aparent unul banal, după cum e tratat de instanță), Popescu-Piedone tânjește să fie primar în alt sector al Capitalei. Viziunea sa e revoluționară, altceva nu dibuiesc printre rânduri: doar n-or exista cluburi "Colectiv" și în alte părți ale Bucureștilor.

* Anamaria Prodan a devenit patroană la echipa de fotbal din Sibiu. Ca să facă economie, clubul trebuie să-l numească și pe Dan Alexa antrenor: ar fi nevoie de un singur spațiu de cazare.

* Altfel, o asemenea pată de culoare din fenomen să ajungă tocmai în orașul de baștină al președintelui României? Îmi miroase a FC Olt Scornicești 2. Sau e FC Olt 2.0.

* Un proiect de lege care le interzice pietonilor să folosească telefoanele mobile în timp ce merg pe stradă ar putea fi adoptat, începând cu 1 iulie. În Japonia. La noi încă nu este limpede câte apeluri poți da în vreme ce ești la volan.

Citit 773 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2020 20:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.