Din cauza lor pica serverul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Chiar vorbeam ieri cu amicii reali și cu ale mele cunoștințe virtuale din social-media. S-au afișat rezultatele la Bac, primele care nu mai sunt la liber. A fost cea mai tristă zi pentru vecinii care abia așteptau să afle de pe internet că al ăluia de la etajul 2 n-a luat. Din cauza lor și pica serverul, n-are rost să ne ascundem.

* Mi se pare sau a fost una din acele zile - puține, de altfel - în care nu s-a mai vorbit despre coronavirus. Mai au oamenii copii, i-a împroprietărit Dumnezeu, domnule Lucian Mândruță, desigur. Și nota la bacalaureat este mult mai importantă decât comunicările Grupului Strategic. Așa să ne ajute Jupânul de după lambriurile văzduhului!

* OMS, adică organizația planetară care și-a fracturat credibilitatea în paișpe, anunță că ce e mai rău de-abia urmează. Asta după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ne liniștea că valul al doilea al bolii are o probabilitate modestă de apariție. Păi, mai degrabă o cred pe Olguța Vasilescu, eventual după un pahar de cico.

* Virusul chinezesc ar fi ajuns - asta anunță gazetele de sport - și la echipa de fotbal Concordia Chiajna. De fapt, bâzdâgania cu țepi (astfel e reprezentată la posturile de știri) se întreba vârtos ce naiba mai caută o asemenea formație în fenomenul cu mingea rotundă. Simptome clare că și Sars-Cov-2 vrea UTA și Rapidul în primul eșalon.

* Guvernul a amânat noile măsuri de relaxare (sună teribil această construcție, dar n-am vreme să trag azi pe roată), deci restaurantele nu vor fi redeschise astăzi. Frumoasă, în acest context, este declarația premierului Orban: "M-am îngrijorat. Am văzut niște imagini…" Doar nu se referea la Valea Prahovei sau la litoralul autohton. Sper. Sau poate că abia acum o fi văzut omul pozele din cabinetul său, la aniversare?!

* După ziua de ieri, una cu destulă încărcătură, rămân cu fotografiile care ne-o înfățișează pe rusoaica-americanca Mașa Șarapova, la patru luni de când s-a lăsat de tenis. Renunțase înainte de pandemie, parcă știa... Să-i fie sănătos fotograful, deși nu-i doar talentul său acolo, și să recidiveze! Măcar o dată pe an.

Citit 791 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 18:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.