Despre apa ”clocotilde”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Orban și Iohannis vorbesc despre trimiterea definitivă a PSD-ului în opoziție, dar la Galați și Brăila e altfel perceput un asemenea mesaj. Aici au ieșit social-democrații și pe dreapta, și pe stânga - au crescut peste tot, mai tare ca niciodată. Nici n-au avut, săracii de ei, cu cine să se ia la trântă. Prin urmare, îi rog pe mai-marii României să nu traseze granițe înainte de județul Buzău, că și acolo au câștigat oamenii lui Marcel Ciolacu, acest ursuleț de pluș al politicii dâmbovițene.

* Mai ușor cu apa aia, Nicușoare! Ne-ai stropit și pe noi, gălățenii, oameni care au alte așteptări de la viață! Bine, noi ne încălzim băița la centrale de apartament, dar orișicât.

* Păi, da, că nu există decât glume cu și despre Nicușor Dan. Dacă ești pro, râzi de Gabriela Firea și-i cânți în strună matematicianului. Dacă ești împotriva lui, ai sfeclit-o pe Facebook. Subsemnatul, atins de inconștiență, se distrează pe seama amândurora.

* Parcă vezi că Nicușor ăsta, noul edil-șef al Micului Paris, își va aduce camarila de matematicieni la primărie în locul clicii Găbiței. Mereu m-am temut de algebră, parol, nu și de geometrie. Poate pentru că era prevăzută cu fotografii. Poze, cum le ziceam.

* În sectorul 1 al Capitalei apa e deja „clocotilde”. Sau ar trebui să fie, nu mai bag mâna în foc, mai ales după scandalul declanșat în timpul numărătorii voturilor. E trist, totuși, că cel mai important oraș al unei țări comunitare, însăși capitala, se încălzește cu anecdote legate de nefurnizarea lichidului esențial igienei.

* Veste din Voluntari, orășel aflat la umbra Bucureștilor. Nene, tot Florică Pandele duce gunoiul, chiar dacă doamna e singura din familie care a pierdut alegerile.

* Primarul ales la Deveselu, ins care se bucură de o celebritate postumă, le-a mulțumit alegătorilor așa cum se obișnuiește după 2014 încoace: "Vă felicit, ați fost niște moroi!"

* Piedone, acel Popescu-Piedone de la Colectiv, ales încă o dată, promite că va schimba sectorul 5. Cu sectorul 6, în 2024.

Citit 972 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.