Pluralul ilicit

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Îi știți pe românii aceia cu mașini mititele care parchează nepermis de departe de bordură, temându-se să nu le lovească? Eh, să mă prezint: sunt unul dintre ei. Niciodată n-am parcat la milimetru, cu toate că astfel aș mai fi creat un loc de parcare în spatele meu.

* Ieri, în toată nebunia post-alegeri, îmi venea să scriu că PNL și USR-PLUS Galați vor cere, la rândul lor, renumărarea voturilor... Dar m-a corectat un prieten, Cezar - iată, în clipe de acest gen sunt buni amicii: bre, mă lovește pe antebraț, PNL și USR-PLUS din județul nostru trebuie să ceară renumărarea votului! Umbli cu pluralul ilicit?

* Giorgiana Hosu a trecut uluitor de repede de la șefia DIICOT la Parchetul General. Rămăsese fără slujbă, însă i-a trecut afecțiunea în regim de urgență. Cum și-a făcut rost de job? Discuția cu bărbată-su, condamnat în primă instanță, s-a derulat ca în calupul publicitar de la televizor: Of, Giorgiana, dragă, ai obosit! Tu centrezi, tu dai cu capul, pare să-i fi spus partenerul de viață, poate s-o mai și îmbuneze. Da, mă, ce să fac, nu vezi că nu găsesc job din cauza condamnării tale?, ar fi putut veni, pe bună dreptate, replica doamnei. Or seniorul Hosu avea soluția: „Ai intrat azi, draga mea, pe ministerul publi24?”

* Este promovată în mediul online o substanță cu efect afrodiziac, ca multe altele. Aceasta, însă, vine cu un mesaj imbatabil: "Elimină problemele din dormitor." Carevasăzică, scap și de igrasie dacă o cumpăr? Încep să văd lucrurile mai gospodărește.

* Cazuri de dopaj în fotbalul românesc? Presa de specialitate prezintă un caz la Rapid și trei la Astra Giurgiu. Eu cred că de foame au înghițit jucătorii substanțele alea.

* Situaţie absurdă în județul Suceava, am găsit informația pe fluxurile agențiilor de media: o fetiţă de numai 7 ani, muşcată de un câine maidanez, este chemată în faţa judecătorilor să explice de ce nu şi-a plătit factura de spitalizare. Categoric, puștoaica va fi întrebată și de ce n-a votat pe 27 septembrie. Ca să scape, ea va fi obligată să meargă la urne cu ocazia alegerilor parlamentare.

Citit 1197 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 21:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.