Lichidul seros din prune

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Scriam cu o lună și ceva în urmă despre creativii din publicitatea autohtonă. Îmi puneam problema cine îi va pune botniță lui Moș Crăciun, iar aici am o problemă cu fanaticii covidului. Moșul e doar o plăsmuire a imaginației, nu e real, așadar el nu are nevoie de mască, aia-i fix botniță. Restul e cancan. Cine nu pricepe e invitat să nu mă mai frecventeze. Eh, am găsit zilele trecute o informație dubioasă - niște copilași își puneau problema că nu vor mai beneficia de desantul bătrânelului generos. Se teme de virus, d-aia nu mai vine, spuneau ei, or asta doare. Abia asta e o problemă, nu că moșneguțului, căruia i s-a zis Gerilă în vremuri de mult apuse, nu i s-au aburit ochelarii din cauza bucății de pânză.

* Traian Băsescu, mai panicat ca niciodată, este de părere că România ar trebui să solicite vaccinul rusesc pentru virusul chinezesc. Dar cine l-a păcălit că lichidul de la Moscova e vaccin? N-am auzit niciodată că ar ieși un lichid seros din prune. Seros, nu serios.

* Conform unor studii de ultimă oră, Sars-Cov-2 ar rezista până la nouă ore pe piele. Testul pe vinilin a fost evitat cu bună știință. Nu știu și dacă e rezistent ăla mic și flocos pe epiderma tatuată din cap până în picioare. Și nici n-aș dori să aflu, evit snobismul de școală profesională.

* Papa Francisc îi îndeamnă pe credincioși să-și plătească dările către stat, oricare ar fi acela: "Este o datorie, alături de respectarea legilor." I-auzi, păi nu e vorba de credincioși în această poveste, ci de contribuabili. Mâine-poimâine, o să aud că Papa va prezenta rubrica meteo în locul domnului nostru Busu de la Pro TV.

* Aș fi candidat și eu la aceste alegeri, ca profesorul Rafila de la PSD, însă nu mi-am dorit să aflu chiar de la începutul săptămânii ce a făcut tata în tinerețe. Oricum, al meu a fost destul de reținut în multe privințe.

* Poliţia Română a întrerupt duminică zeci de nunţi, botezuri şi petreceri şi a aplicat peste 5.500 de amenzi. Totul, în contextul pandemiei, dacă-mi permiteți să utilizez această expresie. Când infractorul te atacă pe stradă, organul nu este prin preajmă. E prins cu altceva, eventual să rămână pe la secție.

Citit 983 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2020 18:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.