România, ca un urs

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nici bine nu s-a reașezat PNL-ul în albia guvernării, că s-a trezit Rareș Bogdan, un vocal europarlamentar al acestei formațiuni, să facă tam-tam. Să trimită pacea în vacanță, să-și aprindă paie în cap, să ne oprim în drum din punct de vedere economic. Dușmanul său și, presupun (au spus-o și alții, mult mai pricepuți, cu adevărat învățați), al președintelui Iohannis a devenit Ludovic Orban. L-au lăsat să urce în funcția de șef al Camerei Deputaților ca să aibă de unde-și frânge gâtul. Nici în serialele polițiste din Marea Britanie n-am văzut atâta suspans...

* Evident, am uitat că posesorul de batistuță la buzunărelul sacouașului a fost plantat direct pe prima poziție a listei PNL pentru alegerile europarlamentare. Cine l-a sădit? Hm, nu Orban, nici colaboratorii lui Șică. Cred că de pe la Cotroceni a sunat un telefon la un moment dat.

* Că Șică Mandolină (urmează să-i zică și astfel, că l-a făcut deja papagal și lup alfa etc.) a scrântit-o cu Guvernul din anul 2020 e redundant. De ce nu l-a atacat Răreșică după scrutinul din decembrie, de ce a așteptat să treacă și sărbătorile? Măcar i-ar fi stricat masa de Crăciun și șprițul aferent. Abia atunci ar fi fost cu adevărat bărbat.

* Apropo, abia am trecut ieri de Blue Monday, cea mai deprimantă zi din an. Cum a fost stabilită această pseudosărbătoare? Or fi calculat savanții momentul în care rămâi fără mâncărica și băuturica de sărbători. În ecuație își face loc și probabilitatea crescută ca leafa pe luna ianuarie să intre cu întârziere.

* O pensionară din localitatea Negrești Oaș a jucat la Loto un bilet în valoare de 12,5 lei și a câștigat peste un milion de lei. Răutăcioșii se vor întreba retoric dacă Negrești Oaș chiar e o așezare din România. Invidioși de le crapă zarurile de la fiere...

* Miroase deja a dictatura pensionarilor din această republică. După doamna din Galați care își comandase supertelefon cu aproape 7.000 de lei, nu știu la ce să mă mai aștept.

* Un ONG a publicat imagini cu un urs care se învârte în cerc într-o rezervație, după două decenii de captivitate. Eh, același diagnostic îl are și România.

Citit 893 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 19:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.