Două perechi de izmene

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mă pregăteam de concert, oricare dintre ele, chiar și la un Bon Jovi cu solistul răgușit sau pițigăiat din cauza vinului prea rece. Poate și la domnul Dan Bursuc, dar înțeleg că se ocupă îndeobște cu impresarierea maneliștilor, nu mai ține microfonul cu dreapta... Îmi amân ieșirea, a venit anunțul că urmează o nouă pandemie, așadar Dumnezeu știe când vom mai ciocni bere la pahar de plastic pe la festivaluri.

* Nu e invenție, știrea este difuzată și de canalele mainstream: un oficial francez susține că tulpina din Marea Britanie e sinonimă cu o nouă perioadă lungă de carantine all-inclusive. Rubrica de față, un debușeu extraordinar, îmi servește și ca terapie. Dacă vom rămâne sănătoși la mansardă, ceea ce le doresc tuturor, vom putea măcar să facem haz de necaz. Până se va trezi vreun zelos să ne dea de gol...

* Fauci din America este de părere că a găsit soluția pentru a scăpa de virus: să purtăm două măști simultan. Una peste alta, cum ar spune poetul, noi și cavalerii de la Malta. Dacă se va înteți frigul, doar n-oi ști ce va fi luna următoare, ar merge și două perechi de izmene.

* Întrebat cum se simte după vaccinare, premierul Cîțu s-a umflat mai tare decât îi permite musculatura. „Mă simt foarte bine, mi-a dat mai multă energie. Nu știu dacă e de la vaccin sau pentru că beau mai multă cafea”, a declarat fostul ministru de Finanțe. Dacă al meu copil mi-ar fi livrat un asemenea răspuns, i-aș fi replicat elegant că suferă de nebăgare în seamă. La fel și Dan Chișu - nu știu să-l încadrez, e om de televiziune, scriitor, actor, habar n-am ce meserie are - care a scris pe Facebook că l-a deranjat o învârtoșare a membrului cu care... Chișu. Chiar a doua zi după vaccin. Deși nu l-a chestionat careva pe marginea acestui subiect. De la Cîțu aștept o creștere economică fără precedent. Și nu de la consumul exagerat de cafea. Așa să-l ajute Banca Mondială!

* Gabriel Cotabiță joacă în aceeași echipă. După ce s-a imunizat (așa i se spune acum, sună mai oficial, validează acțiunea în sine), Găbiță a declarat că și-a reparat văzul. Deodată, din senin! Aștept ca un medic oarecare, preferabil din domeniul oftalmologiei, să-i ceară banii pe operație.

Citit 734 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2021 19:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.