Pe șezlong, în beci

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ca să nu mai comenteze amatorii de rând, șeful Metrorex a pus mâna pe o rangă și a demolat niște chioșcuri de la metroul bucureștean. Ce ușurare pe ai noștri, noi nu avem nici măcar pod peste Dunăre! Ăla, când va fi să fie, va avea buletin de Brăila. Direct cu cip.
* Altfel, se vede clar că și un jupân care se poartă numai la costum poate să dărâme o incintă, nu-i trebuie școala profesională de miner. De ce a fost nevoie de un spectacol atât de josnic, chiar nu mă interesează. Până și aceste scamatorii ne sunt servite înainte de fatidica oră 18. Cam pe același palier cu emisiunea în care a crescut Vulpița.
* Nu mă așteptam să devin fan Cîțu. După ce i-a transmis indirect Moldovancei de la Sănătate că nu ne va fierbe într-un lockdown total, cum visează distinsa secretară de stat, deja îmi caut un poster pentru ușa de la dormitorul mic. Ah, abia acum am conștientizat că nu am dormitor pitic în planul casei. Ce inconștient mi-s!
* Politica externă a rămas fără capac pe oală și pare să fiarbă cu tot cu gunoaiele care nu pot ignora accelerația gravitațională. Sper ca întâmplările de la granița Ucrainei cu Rusia să le servească marilor regizori și scenariști de film doar ca materie primă pentru un nou serial de succes. Altfel, noi, gălățenii, am putea avea o vară de neuitat: pe șezlong, în beci. Pușchea pe limba autorului!
* La întâlnirea președintelui turc Erdogan cu liderii Uniunii Europene, madam Ursula von der Leyen a rămas fără scaun. S-au făcut toate glumele posibile, unele la limita decenței. Dacă lady Ursula ar fi avut un simț al umorului peste măsură (îmi vine în minte umorul de bâlci al lui Juncker, care i-a pupat chelia lui Băsescu), ar fi pus mâinile în șold și i-ar fi întrebat pe marii bărbați: "Și, mai vrea ceva băieții, o cafeluță, un ciubuc?"
* Conform unui studiu recent, românii mănâncă mult și prost. Cantitatea e o problemă? Nu pentru multă vreme, nu degeaba magazinele trag să se închidă la ora 18. Calitatea nu mai poate fi reglată - bietul Dragnea, dacă și-a permis să muște din roșiile românești, a ajuns la conservare. Era și ministrul Daea prin preajmă, i-o fi purtat ghinion.

Citit 593 ori Ultima modificare Joi, 08 Aprilie 2021 23:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro