Sapa și celălalt rapel

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Orban cel mic (e vorba de al nostru, de la București, nu de așa-zisul dictator Viktor de la Budapesta) a încercat să planteze puieți prin Maramureș și i s-a rupt sapa. Domnia sa era obișnuită cu mapa, trebuie să fim înțelegători în fața unor asemenea accidente istorice.

* Totuși, e rușinos s-o pățești în halul acesta, fiind destui oameni în jur. Ludovic e la a doua tinerețe, nu-l putem considera bătrân. Pfizer ar trebui să inventeze o pastilă-rapel și pentru cealaltă afecțiune.

* Văd că ieșirile la iarbă verde sunt denumite mai nou "plantări de puieți". Am zis bine, doamnă Raluca Turcan?

* Anca Dragu, președintele Senatului, a declarat că cel mai performant guvern post-decembrist a fost cel condus de Adrian Năstase. A avut continuitate, s-a justificat al doilea om în stat, care apoi a venit și cu alte explicații. I se strâmbase feedbackul în pantă, lumea nu aprecia opinia sa. Eh, nu-i Dragu chiar atât de negru, unii zic că și pe timpul lui Nea Nicu se trăia bine. Doar trebuia să dai din coate.

* Ministerul Sănătății rămâne vedetă nu doar pentru că e pandemie. Careva de acolo - presupun că nu femeia de serviciu - a publicat accidental în Monitorul Oficial o listă cu 500 de medici, cu tot cu numerele lor de telefon. Se întâmplă. E ca atunci când pe ecranele din gară, în locul sosirilor și al plecărilor, se difuzează filme cu adulți. Numai cu intrări, cum ar veni.

* Nu m-ar deranja ca în Monitorul Oficial, publicație de stat pe care n-o citește nimeni, să apară și niște rețete culinare, horoscopul și statutul social al doamnei Iulia Vântur.

* Deja facem politică. Un bătrân din Marea Britanie a câştigat la loterie pentru că şi-a uitat ochelarii şi nu a mai putut juca numerele favorite. La fel poate să spună Orban că nu mai candidează la președinție (dacă o fi luat vreodată în calcul acest aspect). I s-a rupt sapa, adio!

* Un cuplu din Australia a găsit un șarpe veninos într-o pungă de salată cumpărată de la supermarket. Absolut șocant! Țineți salata în pungă? Asta aș fi întrebat.

Citit 883 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 01:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.