Botez bizar

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am intrat în Săptămâna Patimilor, mi-aș dori ca măcar în această perioadă să nu mai pomenesc picior de om politic. Doar o să mă străduiesc, nu promit c-o să-mi iasă. Iar dacă se va întâmpla să mă refer la unul care nu se mai află la putere, e ca și cum m-am ținut de sarcină.

* Chiar se întâmplă, nu ne temem în van de război. Două femei din județul Vrancea au fost arestate în timp ce încercau să-i vândă unui buzoian mai multe arme. Egalitate de șanse, primesc, ca să-l parafrazez pe Nenea Iancu, dar parcă au basculat dincolo.

* Altfel, se vede că Marian Oprișan nu mai e la butoane în județul vecin. Și prieten, după ce se coc strugurii. Cutremurele nu mai sunt ce-au fost, iar doamnele fac treburi bărbătești. Din picioare.

* Un primar din Japonia a fost nevoit să demisioneze după ce și-a amenajat o saună la birou. Dacă s-ar fi întâmplat la noi, insul ar fi ajuns ministru de Interne. Mai ții minte, Găbiță Oprea? Apropo, nici Oprișan și nici Oprea nu mai sunt la ciolan. Țin post, carevasăzică, așadar nici politicieni nu-i mai pot considera.

* Super Luna roz, ca brand tot mai cunoscut, se va observa și în România, în noaptea următoare, când fenomenul astronomic foarte rar poate fi remarcat cu ochiul liber. Super Lună roz, nici nu știu pe cine să dau vina pentru acest botez bizar. Pe maneliști or pe occidentalism.

* Ne-om uita la Super Luna roz, dar e obligatoriu să ținem ușile închise. Și mâinile în buzunare.

* Au mai trecut niște premii Oscar, România a avut șansa să câștige ceva cu documentarul Colectiv, dar laurii le-au revenit altora. Și Leonardo di Caprio a pierdut de atâtea ori, nu numai Vlad Voiculescu, erou principal în această producție...

* Uitasem că Țiriac e viitorul socru al Soranei Cârstea, jucătoare de tenis ca Simona Halep. Nene, aș fi geloasă pe ăl’ bătrân să-l tot aud vorbind despre altele. Mai las-o, nea Ioane, pe a lui nea Stere de la Constanța! Are cine s-o pomenească.

Citit 1255 ori Ultima modificare Luni, 26 Aprilie 2021 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.