Plimbare pe la mofete

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un activist de mediu ne recomandă să bem apă de la robinet pentru a evita plasticul. Dacă ignorăm recipientele de acest gen, îi facem bine planetei, e noua teorie. Clorul de la robinet - zic specialiștii, se simte și la gust - ne face nouă bine. Ne mai reduce din amprenta de carbon. E opinie de amator, nu trebuie să mă luați în serios!

* N-am întâlnit încă persoana autorizată a-mi răspunde la următoarea întrebare: ce, Doamne apără și păzește, înseamnă "apă de masă", sintagmă întâlnită pe etichetele multor bidoane de la supermarket? Am impresia că deja bem apă de la robinet cu pretenția că ne-am plimbat pe la mofete. La Slănic Moldova ori la Borsec.

* Mirosul transpirației, sunt de părere medicii, îți poate spune că suferi de o anumită boală. Poate fi fobia de săpun și de duș matinal. E chiar flagel, cunosc destui pacienți.

* Am un exemplu viu care mereu pierde meciul cu baia de la prima oră a zilei, dar care - în contextul pandemiei - nu ratează nicio șansă de a-și stropi mânuțele cu dezinfectant. E chiar haios, dacă n-ar fi și dramatic. Și miroase la fel.

* Alimentația pe bază de viermi, consfințită de mai-marii Uniunii Europene, a ajuns și pe buzele nutriționiștilor. Mihaela Bilic, poate cea mai cunoscută reprezentantă a branșei, promovează găselnița UE: "Tot ce este prăjit este crocant și are gust delicios." Hm, după fructele de mare (creveți, caracatiță, calamar), avem de-a face cu fructele de ghenă. Desigur, e părerea retrogradului care semnează rubrica.

* Un parlamentar indian promovează un leac minune împotriva Covid-19: nu putea fi vorba decât despre urina de vacă. Sau de văcuță, cum spunem la restaurant atunci când ni se servește ciorba. N-o fi mai rea decât apa de la robinet...

* Ziarele de scandal scriu despre cetățeanul Cove (îl cheamă Coveșteanu, acest nume de alint fiind ridicol, mai de fătălău, cum s-ar exprima Dana Budeanu), care și-ar fi bătut fosta nevastă. N-aș crede - omul pare inofensiv, porecla așișderea.

Citit 581 ori Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 20:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.