Bronz pe bodyguard

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Maestrul Țiriac a fost fotografiat la plajă alături de o brunetă "misterioasă", undeva la Mamaia, în zona destinată milionarilor. Informațiile acestea sunt pescuite dintr-un cotidian de scandal, există și fotografii explicite acolo: domnișoara și-a lăsat telefonul pe burta fostului coleg al lui Ilie Năstase. Eram să-l fac ex-tenismen, o greșeală. Veți spune, nimic spectaculos - nea Ion iese anual cu câte o căprioară la malul Mării Negre. Își face reclamă, nimic altceva. Cu totul ieșit din comun este alt aspect: alături de Țiri și Piți sunt și bodyguarzii. În șort și tricou alb, gealații par foarte relaxați, însă în realitate stau cu ochii pe miliardar ca pe butoanele unei centrale nucleare. Parcă-i și aud: "Hai, bre, du-ne și pe noi pe litoral, că ne-ai ținut numai pe la Balc ca să-ți ostenim mistreții ăia!"

* Potrivit unui studiu efectuat de danezi, 77 la sută dintre deodorantele de tip roll-on conțin substanțe chimice periculoase. Opinia subsemnatului e următoarea: roll-on-ul este cu adevărat toxic. Dacă nu-l folosești și ieși așa în mulțime, eventual la 7 dimineața, în autobuzele care n-au habar ce înseamnă aer condiționat.

* Doi români au furat o capră gestantă de la Zoo Berlin și au făcut-o pastramă. Se aude că ai noștri compatrioți vor ieși ieftin din încurcătură - patrupedul a behăit în germană, iar ei nu-și cunosc nici măcar limba maternă. Bașca, nici de friptura 3D a lui Bill Gates nu auziseră.

* Sunt conștient că rubrica de față e limbă japoneză de la țară pentru unii contribuabili, însă eu nu mă adresez poporului care divinizează "Survivor" și "Bravo, ai stil!". Am glumit: ați văzut, nene, ce nume poartă, de fapt, Zannidache?

* Potrivit unui studiu călduț, pornografia online generează tot atât dioxid de carbon cât emite România într-un an. Așa, și? Chiar e cazul să ni se bage degetul în gură? Mă rog, pumnul...

* Specialiștii consideră că scrisul de mână al unei persoane poate arăta bolile de care aceasta suferă. Mulțumesc Providenței că mă exprim de cele mai multe ori prin atingerea tastaturii! Sunt un pacient, dar măcar pot păstra diagnosticul doar pentru mine.

Citit 990 ori Ultima modificare Joi, 12 August 2021 23:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.