Pretenții de la amărâți?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ne alarmează unii așa-ziși specialiști că facturile la gaze vor fi mai mari și cu sută la sută în iarna care vine. Parcă n-aș crede că se va întâmpla așa ceva... De fapt, n-o să plătim mai nimic. Motivul e banal: o să ne încălzim exclusiv pe bază de pături și bundițe. De obicei, ne temem de tot ce înseamnă nou. Istoria ne-a demonstrat-o deseori.

* Aș fi fost în stare să scriu că ne vom feri de ger ducând la gură o cantitate mare de alcool. Totuși, dacă nici premierul nu poate transporta șapte-opt beri, așa cum a declarat-o zilele trecute, ce pretenții să ai de la amărâtul de rând? E deja problemă națională.

* Un șobolan a fost surprins plimbându-se pe holul de la parterul clădirii Ministerului Economiei. Firește, poate fi considerat deja comentariu politic, nu doar o amărâtă de știre dintr-o capitală europeană în care rozătoarele au obținut azil politic.

* Mult le-a mai luat dințoșilor să afle că nu există numai străzile lăturalnice din sectorul 1 al Bucureștilor...

* Scrie presa centrală că plajele sălbatice sunt invadate de gunoaie. La Corbu, de exemplu, pe nisip au fost găsite scutece pentru copii, măști și sticle de bere. Îhî, iar politizăm. Iertare, nea Florine!

* Mizeria de pe plajele virgine este de înțeles – trebuie să se răzbune și oamenii după ce întinderea galbenă de la Mamaia a fost suplimentată. Precizare: întindere galbenă nu poate fi altceva decât nisip. N-are rost să complicăm tabloul acestei informații. 

* Şapte şoferi prinşi drogaţi la volan, pe Valea Prahovei, în weekendul precedent. E drept, la cum se circulă în această zonă turistică a țării, nici nu prea ai ce face cât timp te afli în mașină. Îți vin diverse idei, te apuci de făcut mănăstiri.

* Aglomerație este și pe Transfăgărășan, prin urmare și acolo le zburdă unora imaginația. Un contribuabil inconștient – există probă video – a coborât din mașină și s-a apropiat la doi metri de un urs ca să-l fotografieze. I-ar fi putut ieși un story pe Instagram (presupun că aceasta era miza deșteptului). Un story postum.

Citit 1142 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 23:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.