Consumatori vulnerabili

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Boc și Orban se contrează, e o luptă la categoria muscă. Ori mușcă, deoarece reclamă combativitate suplimentară. Meciul iese oricum nul, căci guvernările "emiliene" (desigur, e vorba de prelucrarea prenumelui său) sunt cu mult sub nivelul mandatelor de primar de la Cluj-Napoca. Obținem, carevasăzică, o medie; pe acolo e și chitaristul Șică. A uitat careva cum dansa Boc la ordinele lăutărești ale președintelui Băsescu?

* Legea consumatorului vulnerabil va fi o prioritate în noua sesiune parlamentară. Doar eu am impresia că se referă la premierul Cîțu? Iar vulnerabilitatea nu-i ocolește nici pe foștii de la Palatul Victoria: Văcăroiu, Tudose, Orban etc. Cioloș sare din această spectaculoasă schemă, el pare genul prietenos cu suculețul. Sau cu "pisicâinele".

* Altfel, orice consumator din România riscă să alunece pe o pantă a fragilității. În ciuda faptului că economia e pozată special, din anumite unghiuri, ca să i se vadă creșterea, puterea de cumpărare - da, așa este, coborâți în piață, stimați specialiști! - se stafidește. Dar, vorba doamnei Turcan de la Muncă, dacă nu ne vor ajunge banii, ne vom mai lua un part-time. Și vom fi iarăși fericiți.

* Un șef al Fiscului a fost jefuit de hoți în timp ce era în vacanță în Thailanda. Tâlharii au plecat de la domiciliul acestuia cu un seif în care zăceau 500.000 de euro. Povestea trebuie să meargă pe următoarea cale - de unde avea un conducător al Fiscului jumătate de milion de euro? Pe cine mai interesează că s-a produs o spargere, că s-a dat ditamai lovitura? Inșii aceia ar trebui premiați că au scos la iveală averea așa-zisului păgubaș.

* Breaking news: averea bossului s-ar justifica, scriu gazetele. Iar eu sunt frate cu Bono de la U2, dar încă nu mă recunoaște taică-su. De fapt, e și babacul meu.

* Turistul căutat de sâmbătă de salvamontiști, polițiști și jandarmi, după ce a anunţat că s-a rătăcit pe munte, era, de fapt, acasă. E vorba de un bucureștean, de ca și cum aceste detalii ar mai conta... Uneori, te simți rătăcit și în propriile gânduri, chiar și la domiciliu fiind. Vedeți? Se poate filosofa și când se aud sirenele pe stradă.

Citit 992 ori Ultima modificare Marți, 24 August 2021 22:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.