Am învins. Sau am înfrânt, mai degrabă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* A revenit Simona Halep la un turneu de Mare Șlem și a bătut-o pe una dintre cele mai chipeșe jucătoare din fenomen. Sper că mai e voie cu asemenea remarci, înțeleg că băieții de la SC Corectitudinea Politică SRL amendează aproape orice... Ideea e că s-a reactivat CTP-ul, n-o mai lăudase de multă vreme pe constănțeancă și, vorba ceea, rămăsese cu epitete pe stoc.

* Ce să zic, nu știu miniștrii români cât costă o pâine sau cât e salariul minim pe economie. Vax! Problema e că ăștia n-au habar nici cât e șampania franțuzească, aia care se scrie cu ë.

* Frățiorii din presa centrală nu pot flutura numai declarațiile politicienilor, ei trebuie să se implice și în realele probleme ale societății. Cum ar fi facturile la încălzire, pentru iarna următoare. Și iată un titlu de la unii: "Preț de trei ori mai mare în contract față de oferta inițială. ANPC atrage atenția asupra unui nou fenomen: Consumatorul captiv." Prin urmare, trebuie să înțelegem că se vor lua măsuri și că totul va fi bine, așa cum scriam acum câteva zile - vom plăti doar dublu pentru încălzirea pe gaze. Dublu, dar nu triplu, adică am învins. Ura, n-am murit degeaba la Revoluție, vorba lui Bebe Ivanovici.

* Jobul ideal se află la doi pași de noi, undeva la granița cu Ucraina. O gară prin care nu trece niciun tren, modernizată cu 2 milioane de lei, are un angajat. Ca să nu se plictisească, omul mai merge în localitate la o cafea, revine la birou și primește o leafă bună. Sper să se pensioneze la maximum 50 de ani, e uzură, e ca la mine sau la cocseria din combinatul gălățean.

* Cazul Gheorghe Tadici, antrenor de handbal care s-a remarcat nu doar prin performanțele sportive, ci și printr-o mojicie fără limite, ține de anumite instituții spitalicești. Se aude fără efort, pe unele înregistrări video, cum le înjură și le jignește ca pe dobitoacele din staul pe sportivele sale. În epoca mental coachingului, asta mi se pare o veritabilă probă de exhibiționism.

* Ministrul Dezvoltării Sociale din Noua Zeelandă se afla în timpul unui interviu TV live, când fiul său a intrat în cameră cu un morcov în mână. Odrasla râdea de forma morcovului, iar mama sa a încercat să-l oprească. Și prezentatorul TV s-a distrat. Ar fi fost un ideal moment pentru a anunța creșteri de taxe și alte nenorociri. Contribuabilii ar fi rămas blocați pe caroten.

Citit 910 ori Ultima modificare Marți, 31 August 2021 22:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.