Parlamentari care miros a ceapă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Alertă, eu așa o văd. E (sau era, că se întâmpla ieri) aglomerație la Vama Veche, pe sensul de ieșire din țară. Românii trec în Bulgaria, anunța senin o duduie la televizor. Pentru înmatriculări auto, ca să urmeze o dietă de îngrășare la all-inclusive sau ce? Doar n-o să-mi spună careva că ne-am refăcut armata pentru a readuce acasă Cadrilaterul...

* Antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu a fost jefuit, zilele trecute, pe o stradă din Milano. El se plimba alături de soţie şi hoţul i-a furat un ceas de lux, după ce l-a îmbrățișat la derută. Ce nenorocit, nu știa că în perioada pandemică sunt interzise îmbrățișările?

* Deputatul Daniel Ghiţă - nu știu din partea cărui partid a ajuns în Parlament - solicită testarea periodică a demnitarilor pentru consum de droguri sau alcool. "Cei prinși să nu mai ocupe niciodată funcții publice", spune fostul bătăuș de K1, însă mi se pare doar un exercițiu de imagine. Doar pentru că s-a bârfit prin spatele premierului Cîțu? Cine să consume substanțe care derutează? Bulai? N-are nevoie, doar pare că...

* Propun ca politicienii care și-au făcut rost de imunitate să fie controlați la intrarea în căsoiul ridicat pe vremea lui Ceaușescu. Care miroase a ceapă și a usturoi să plece acasă! Păi, în condițiile astea, și-ar pierde amantele. Cât să mai suporte și ele?

* A început programul "Litoralul pentru toţi" care prevede reduceri de 70 la sută ale pachetelor turistice, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. Cu alte cuvinte, un om de afaceri din țară se poate apropia de Mamaia în această perioadă. Bugetarul a fost și în iulie, dar și în august pe acolo.

* Cancelarul Angela Merkel a vorbit despre migranții stabiliți în Germania: "Sunt germani chiar dacă nu se numesc Klaus sau Erika." Klaus, cum ar veni, alt apelativ nu găsea? E o înțepătură pe față, șeful de la Cotroceni n-are cum să simuleze grija dinaintea ploii. Angela n-a zis Marcel (desigur, la Ciolacu mă refer), ci a pronunțat numele drag doamnei Carmen de la Sibiu. Mă aștept ca leul să se lovească de pragul de jos al cursului valutar și să ieșim din Spațiul Schengen. Ah, dar nici n-am intrat încă.

Citit 1103 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Septembrie 2021 23:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.