Telepușcărie

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vremea pozelor sclipicioase de la podul peste Dunăre de la Brăila trebuia să apună. Prea mult marketing fără rost! De pildă, Grindeanu, ministru la Transporturi, s-a deplasat în weekend la cel mai lăudat obiectiv din România pentru a face următoarea declarație: "Dacă nu ne mişcăm rapid, n-o să avem infrastructură nici peste 10 ani." Se aud aplauze zgomotoase de la bac. Apolodor din Damasc să ne judece!

* Spania investighează posibile focare de "variola maimuţei" în urma unor petreceri din Insulele Canare. Înțeleg de aici că distracția sau, cum ar zice englezul, infracțiunea de a face un "party" câștigă nepermis de mulți adepți. Nene, vine criza alimentară, iar voi aveți chef de dans și voie bună? Scoateți cluburile de țopăială în afara legii! Am glumit, domnule Arafat, uneori îmi mai iese.

* Totuși, mă întreb când va ieși Klaus Iohannis să ne transmită de la tribună că această boală care fusese eradicată acum mai bine de 40 de ani nu ar trebui să ne strice planurile? Și nu doar el, ne-a rămas dator și medicul Streinu-Cercel. Vor fi readuse în prim-plan izoletele care costă cât un Duster fără câteva opțiuni?

* Ah, dar ne calmează contul oficial RO Vaccinare, care postează precizările unui anume doctor Cristian Apetrei. Sunt convins că e medic de categorie grea, ni se spune că lucrează în Statele Unite ale Americii, însă are și potențial de scenarist la iUmor. Sau în altă zonă de stand-up comedy, domnia sa e cu zeflemeaua: "Nu e nicio mare resetare, nicio mare vrăjitorie, nici gut feeling, biocurenți sau vreo previziune de-a lui Nostradamus." Altfel, și el bâjbâie, jonglează cu niște statistici, n-are habar de tratament, dar ce mai contează să-ți faci meseria după ce prietenii ți-au validat calitățile de bufon?

* Ioan Niculae, ins de 67 de ani, patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu, a ieșit de aproape o lună de la închisoare, cu toate că în februarie 2021 era condamnat la 5 ani de detenție. Tehnologia avansează, e cazul să ne dăm seama că Niculae își continuă "facultatea" în regim online. Telepușcărie, așa să-i rămână numele!

Citit 686 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2022 18:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.