Stand-up pe banii noștri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Declarația anului în România vine de la șeful ANAF, Lucian Heiuș. Pentru cititorii care au alte griji, și sunt onorat să le respect prioritățile, ANAF este acronimul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Fiscul, adică: "Primesc zilnic mesaje de amenințare. Este clar că am deranjat pe cineva cu controalele." Stand-up comedy? Desigur, dar pe banii noștri.

* Nu m-aș grăbi să arunc etichete așa cum fac câțiva confrați care încă nu-și cunosc propriile drepturi în țara maternă. Dacă un polițist te oprește la colț de stradă, nu dă bine nici măcar la CV să fugi și să te dai breaz pe Facebook. De pus problema pentru a preîntâmpina un abuz, n-are rost să vorbim - cine mai studiază legile? Cancanurile atrag, viața intimă a Biancăi Drăgușanu trebuie știută, nu Codul Civil. Așadar, încă ai multe necunoscute la tine acasă, deci nu poți să concluzionezi că italienii și-au ales naziști în Guvern. Dacă e să ne comparăm cu ei, nu știu dacă noi am ales vreodată cum trebuie. Asta, apropo de titlurile pe care le-am parcurs ieri-dimineață, la cafeluță...

* Nene, nu vi se pare că doamna Ursula de la Bruxelles e mai agresivă decât Anamaria Prodan? Și e o performanță, fie vorba între noi. Cum să-ți permiți să ameninți Italia că-i crestezi fondurile europene dacă nu se alege "ce trebuie" la scrutinul de acum două zile? Parcă erau alegeri libere, democratice, parcă nu era voie să mârâi peste voința unui popor, și nu e oricare. Or, s-o fi modificat ecuația comunitară cât timp am fost plecat în lumea viselor? Mi-e dor de Juncker, care-l pupa pe Băsescu în mijlocul cheliei, sentimentul fiind că madam Von der Leyen se comportă ca o președintă de CAP. Șefă de gostat sună depreciativ.

* Că tot pomeneam viața de noapte a vedetelor de pe la noi. Cancan scrie că actuala parteneră a lui Reghecampf i-a dedicat la cumetrie (asta e petrecerea de botez) ex-ului Prodancăi un șlagăr bine țintit, care face un rezumat al mega-evenimentului comentat de întreaga Românie: "De te-ar bate, neică, bate...". Asta înseamnă că umorul ne mai salvează o dată. Dar bate la ochi, și cu stânga, și cu dreapta, când acești Bahmuțeanu și Prigoană de categorie grea își varsă frustrările public. S-o fi votat iar ceva delicat prin Parlament.

Citit 841 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.