Al-Qaida și drepturile omului, baba și mitraliera

Al-Qaida și drepturile omului, baba și mitraliera
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Îmi plac glumele de orice fel, de aceea salut anunțul lui Sică Mandolină. Trezit cu niște mingi plutind la fileu, Orban a afirmat că e interesat de o candidatură la prezidențiale. Cinstit, și subsemnatul i-ar trimite niște bezele lui Charlize Theron, dar se abține la timp: dacă nu dă niciun răspuns aroganta aia de la Hollywood?

* Aripa din Yemen a grupării Al-Qaida îi îndeamnă pe musulmanii din întreaga lume să boicoteze Cupa Mondială de Fotbal din Qatar. Iar voi vă plângeți că nu va curge lapte și bere la turneul final care și-a atras toate flegmele înainte de a începe.

* Că tot veni vorba. După două zile și jumătate de întrecere, nebunia din Orientul Mijlociu e a naibii de atractivă: parcă văd că se activează marile companii, că se va face reclamă la sucuri acidulate, berici și semințe. Adică ne prefacem că boicotăm, pozăm în salvatorii speciei, însă nici olecuță de profit nu strică.

* Patru angajate ale Jandarmeriei Maramureș și-au dat demisia acuzându-și șeful direct de hărțuire sexuală. Pare mai grav decât incidentul stupefiant de la Galați, când un alt angajat al instituției a declanșat involuntar un spray paralizant în timpul meciului de fotbal Oțelul - FCSB. Și mult mai serios decât bizareria de la televiziunea națională care s-a soldat cu o mare victimă: un comentator n-a mai pupat Cupa Mondială, acolo unde ar fi încasat o diurnă de 38 de dolari pe zi. Vă dați seama ce subiecte ne înconjoară de câțiva ani?

* Nu bagatelizez golănia de la Maramu: România e plină de interlopi care nu sunt hărțuiți cu nici măcar o întrebare retorică. Nu sunt din localitate, ziceam și eu ca să treacă timpul.

* Un Mercedes care valorează 150.000 de euro a ars în dimineața zilei de luni, 21 noiembrie, în Cartierul Francez din București. E fapt divers, și-așa am coborât cu mult nivelul cultural al paginii. Altceva mi-a atras atenția, mai exact declarația păgubașului: "Eu nu fac afaceri în domenii care lezează lumea." Cine se scuză, de fapt se pune la colț. Insul e demn de Nobelul pentru Pace, însă i-au luat-o alții înainte. Nici la premiul pentru Literatură nu are mai multe șanse decât Mircea Cărtărescu.

Citit 1120 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2022 12:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.