Job pentru un viitor fost președinte

Job pentru un viitor fost președinte
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri la Palatul Cotroceni pe secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg. Consider că toate cheltuielile de organizare ar trebui trecute exclusiv pe camera bossului nostru, nu văd interes național în acest desant surprinzător. Klaus și-a primit la locul de muncă viitorul angajator, doar cunoașteți speculația: după al doilea mandat de la Cotroceni, ar putea face cafele în locul lui Mircea Geoană. "Și spuneți că aveți experiență ca șef de stat... Aha, buuun. Nu știu ce să zic, aveți hobby-uri cam scumpe."

* Fostul baron social-democrat Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, a fost adus cu duba poliției la Curtea de Apel București. Am o problemă cu colegii de breaslă care nu-și dau seama și calcă în piciorușe semantica junglei politice. Când ești baron, nu-ți mai pierzi acest statut nici după deces, la fel cum Escobar nu poate fi un ex-lider al drogurilor din Mexic. Așadar, Bădălău, și dacă va face închisoare, va rămâne cu demnitatea neștirbită: baron forever.

* Raed Arafat avertizează că românii trebuie să fie pregătiți în eventualitatea unei pene majore de curent: "Aveți nevoie de lanternă, mâncare neperisabilă, apă." Cum ar veni, șeful DSU confirmă o altă așa-zisă conspirație, aceea a black-outului. Mâine-poimâine, o să-l considerăm și pe ăsta un mare putinist.

* Ministrul de Interne Lucian Bode a urcat spectaculos pe locul 2 în topul vizibilităţii membrilor Guvernului în luna octombrie, ca urmare a dezbaterilor privind admiterea României în Spaţiul Schengen. Nu e chiar pe primul loc din cauza scaunului șoferului, iar bancheta din spate e prost luminată.

* Televiziunea de stat din China cenzurează imaginile de la Campionatul Mondial din Qatar unde apar oameni în tribune fără măști de protecție. De fapt, nu e cenzură, "se încalcă standardele comunității". Cunoaștem placa, e folosită pe Facebook și pe celelalte rețele sociale.

* O actriță italiană de filme pentru adulți candidează la președinția Lombardiei și are un soi de slogan: "Vreau să fiu noua Cicciolina." Nu mai știe lumea cine este Cicciolina, însă, ca la orice politician, inșii de rând trebuie să fie conștienți că li se și dă, nu doar li se promite. Apoi, la următoarele alegeri, vine și constatarea amară: "Iar ne-au tras-o!"

Citit 955 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2022 15:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.