Drona Hartner, să ne ierți / Că-n septembrie am fost beți!

Drona Hartner, să ne ierți / Că-n septembrie am fost beți!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

 * Începe școala. Nu azi, dar orișicât. Ideea e că nu trebuie să punem la suflet. Eu unul nu pot trăi această rușine a începutului de an școlar, pentru că m-am testat deja anti-drag. Am ieșit negativ. Nu-s compatibil cu școala. Adică, nu știu să spun "Cu drag!", când mi se urează "Bine ați revenit în băncile școlii noastre, drag elev!". Ca atare, prefer să stau acasă, ca asimptomaticii. Mai ales c-a zis și domnul Arafat că nu trebuie să zădărnicesc eforturile dascălilor de a-mi combate ignoranța, analfabetismul precar și jemanfișismul funcțional.

* Președintele Klaus Iohannis participă la Summitul Iniţiativei celor 3 Mări. Desigur, în măsura în care summitul nu s-a încheiat. Gestul și inițiativa contează. Și oricum n-ar fi grav dacă Iohannis s-ar număra printre participanții la un eveniment care a luat sfârșit, că oricum el are un rol decorativ. Iohannis este personificarea decorului care acompaniază astfel de manifestări. La ediția de anul acesta a Summitului Iniţiativei celor 3 Mări, președintele României a participat ca reprezentant al florei marine. În 2024, domnul Klaus va fi invitat să prezideze conferința internațională de feng-shui "Dulapul și chintesența moale a piciorului de lemn", la care va vorbi despre drona și resturile dronei în viața omului de către om. Zilele astea, își face încălzirea pentru această conferință. Iohannis a fost întrebat cum explică schimbarea versiunii despre drona rusă căzută în România. Răspunsul e bun de pus în rană: "Azi avem altă situație decât ieri, avem o situație fluidă".

Bănuiam. Cu o zi înainte, situația era atât de fluidă, încât medicii au operat-o de urgență, pentru a-i schimba sexul. Acum, "situația" spune că se simte "context".

* CNA a anunțat că întrerupe emisia postului Nașul TV, pentru că nu a prezentat dovezi despre tunelurile secrete de sub Bucegi.

E din ce în ce mai greu de suportat absența din peisajul mediatic a celebrei televiziuni a poporului OTV. Că dacă aveam OTV, nu s-ar fi ajuns aici. Domnul Dan Diaconescu ar fi prezentat nu doar dovezile irefutabile despre stadiul lucrărilor de modernizare și reabilitare a tunelurilor de sub Bucegi, ci și celebrul documentar despre inaugurarea aeroportului de sub Neumarkt și a toaletei olimpice de sub Rucăr-Bran.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1661 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.