Consecvenţa trage la jug

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vai, ce s-au mai întrecut în declaraţii sforăitoare politicienii de dictando ai patriei la căpătâiul lui Ion Diaconescu! „A fost un părinte al apărării principiilor democratice”, „A schimbat viaţa politică românească” şi alte bla-bla-uri au ocupat cu de-a sila timpii de antenă ai televiziunilor. De fapt, ipocriţii cu funcţie nici nu ştiau unde mai locuieşte bătrânul ţărănist. Pariez că în momentul în care li s-a adus la cunoştinţă decesul lui Diaconescu, varianta originală, tuturor le-a fugit gândul la entitatea întâmplătoare de la OTV.

* Mult mai cinstită mi s-a părut, în schimb, atitudinea trepăduşilor din microscopicul partid PNŢCD. Membrii acestei formaţiuni politice s-au luat la ceartă chiar în curtea sediului unde a fost depus trupul seniorului. Consecvenţa e foarte folositoare: trage la jug. Ai cu ce, dar n-ai cu cine. Nişte ţărănişti…

* Cămătăria a fost interzisă prin lege, Camera Deputaţilor adoptând zilele trecute un proiect de lege în acest sens. Ce idioţenie! De ca şi cum interlopii care practică activitatea asta o făceau legal până acum sau ce? Propun să fie suprimată şi prostituţia, dar mai ales omuciderea!

* Cum cămătăria a ieşit puţin în afara legii, avem de lucru cu modificarea titulaturilor oficiale. Alţi bani, altă distracţie, carevasăzică. Nuţu şi Sile Cămătaru nu vor mai putea fi apelaţi astfel, deci le trebuie nick-name-uri noi. Nuţu Împrumutătoru o suna bine? Da’ Sile Milostivu? Aproape că-ncepe să-mi placă legea asta.

* Noul consilier al preşedintelui Traian Băsescu este Iulian Chifu. Cu Traian şi Iulian, Cotroceniul se transformă în Împărăţie. Nici Roma nu mai are aşa ceva.

* Şi-au dat seama şi străinii de un fapt arhicunoscut nouă: Bucureştiul se numără printre cele mai bune oraşe europene pentru derularea de afaceri. Cu statul, v-aţi dat seama.

* O mână de cercetători chinezi şi britanici a făcut o descoperire care, sanchi, ar da peste cap legile naturii. În nu-ştiu-care peşteri din China au fost găsite urzici care realizează, nimfomanele de ele, procesul de fotosinteză în beznă. Le-o fi pişcat ruşinea şi au tras jaluzelele.

 

Citit 701 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2011 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.