Ignorezantul de la Finan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Naţionala de fotbal a jucat marţi seară în Albania, iar meciul nu s-a transmis la televizor. Consider că a fost cea mai bună decizie „ever”, de la inventarea lămpii PL 500. Ce naiba să vezi la o formaţie care irosise deja calificarea? Decât Cociş şi Bănel, mai bine „Cireaşa de pe tort”, „Dansez pentru tine” sau „Trădaţi în dragoste”.

* Se minunează colegii de breaslă c-a mai ieşit la iveală un incult din Guvernul Boc, că n-am competenţele necesare de a-l face analfabet. Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, ne-a servit două ca să ne simţim bine: „Este impetuos necesar” şi propoziţia simplă de clasa întâi „Antonescu ignorează”. Domnilor, acest domn Gicu e şef peste cifre, el trebuie să ştie adunarea 1+1. În anumite medii, adunarea e sinonimă cu averea, dar nu ne plac răutăţile gratuite.

* I-am zis incult Ialomiţianului? Nu, e ignorezant. Ehei, azi o prostioară, mâine o gogoriţă şi, impetuos, Guvernarea trecea…

* Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko, a primit şapte ani de osândă în spatele gratiilor. Ţinând cont de colăcelul din păr, presupun că mai are nevoie doar de chifteluţe.

* Bă, la alţii se poate, pe cuvânt de onoare! Fără circ mediatic, mascaţi, cătuşe cu cristale Swarovski, mandat de 29 de zile. Nu, tată, direct şapte ani, ca pentru viol. La noi arestările se fac în funcţie de zodie şi de zi. Dacă te încalţă vinerea, stai sigur peste weekend la răcoare, dar dacă te ia lunea sau marţea îţi poţi face plan pentru sfârşitul de săptămână.

* La ucraineni se pune întrebarea dacă ai cei şapte ani de-acasă. Dacă nu, îţi faci rost de ei în pârnaie.

* Senatorii din Comisia juridică au respins proiectul de lege care prevedea castrarea chimică a pedofililor condamnaţi cu circumstanţe agravante. Înseamnă că le plac mititeii, altă explicaţie nu există. Cică să nu-ţi sară muştarul…

* Pentru nişte băieţi de mai sus, am o veste aşa şi-aşa: gonoreea devine incurabilă. Ziceam şi eu aşa, nu trebuie să fiu luat în seamă.

* Peste 300 de copii din şcolile hunedorene au păduchi şi râie. Naşpa e că râia se ţine exact ca râia de micile odrasle.

Citit 708 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2011 22:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.