Îngălaţi, reşedinţă de judeţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conform unui savant rus, Habibullo Abdussamatov, urmează o sută de ani de răcire globală. Municipiul Galaţi, prin modul cum gestionează metafora intitulată „sistem centralizat de încălzire”, îşi doreşte să fie primul în această întrecere planetară. Propun, astfel, ca oraşului să i se spună Congelaţi sau Îngălaţi.

* M-am trezit ieri dimineaţă cotrobăit de un zgomot înfiorător. „Mamă, iată că există un cutremur pe care să-l simt şi eu!”, mi-am spus-o din voleu, dar era, de fapt, clănţănitul dinţilor vecinilor. Ar trebui amendaţi pentru tulburarea liniştii publice.

* Nu pot înţelege sloganul de îndobitocire electorală „Cutare este primarul tău” sau „Xulescu, preşedintele tău”. Ăştia n-au cum să fie precum periuţa de dinţi, p-aia o schimbi o dată la trei luni de zile.

* Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că femeia nu poate ţine un secret mai mult de 32 de minute. La bărbaţi e altfel. Băse n-a zis nici acum care-i treaba cu flota, iar Nea Nelu se face că nu aude când îl întrebăm „Cine-a tras în noi, 21-22?”.

* PSD şi-a inaugurat o filială în Austria. Pârtieee! Politica autohtonă a plecat la schi ca să se dea cu capacul de veceu.

* Călin Popescu Tăriceanu ar fi comparat-o pe Elena Udrea cu Cicciolina, om politic de filme pentru adulţi. Există totuşi o mare diferenţă între cele două: unguroaica adoptată de Italia a rămas de multe ori în doctrina goală, în vreme ce românca noastră mai ţine măcar o frunză, chiar dacă la mişto.

* Silvio Berlusconi a renunţat la funcţia de prim-ministru al Italiei. Viaţa merge înainte, iar conu’ Silvică, oricum liber de prejudecăţi, îi admiră posteriorul.

* Apropo de peninsula italică. Ar fi apărut acolo nu-ştiu-ce melodie care-i toacă pe ai noştri, făcându-i criminali, violatori etc. Politichia românească a sărit repede să facă tărăboi, condamnând acest aşa-zis atac rasist. Nu m-aş aprinde la fel de repede, propun să mimăm ignifugarea. Mai întâi să vedem ce facem cu cei care ne iau de proşti pe-acasă, başca nu cunosc o buche de italiană…

Citit 625 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2011 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.