Dragi liceeni, faceţi la oliţă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Guvernul a decis să taie bugetele de la Muncă, Agricultură, Educaţie şi Mediu. De fapt, a tăiat Băsescu, doar n-o să credeţi că i se permite lui Boc să manevreze cuţitul.

* Inspectoratul Şcolar al Bucureştilor a decis ca la liceul Jean Monnet să nu se mai organizeze excursii pentru simplul motiv că, pe parcursul unei asemenea experienţe, un profesor ar fi violat o elevă. Dacă evenimentul s-ar fi petrecut la toaletă, pariez că elevii ar fi fost obligaţi să-şi facă nevoile în clasă, la oliţă.

* Poliţia anunţă un jaf la un magazin de bijuterii din Vaslui. Îmi miroase a ştire fabricată de localnici, deranjaţi de eticheta de cel mai sărac judeţ din Uniunea Europeană.

* Epidemia de gripă cu care suntem obişnuiţi an de an va veni de această dată la sfârşitul lunii decembrie. Probabil pe acelaşi bilet cu Moş Crăciun, doar e criză.

* Fotbaliştii români anunţă că se pregătesc să iasă în stradă. Îi mână pesemne insuccesele de pe gazon, başca se tot aude de „tunurile” din domeniul bordurilor şi pavajelor.

* Doi copilaşi din Iaşi au luat TBC după ce educatoarea lor a fost diagnosticată cu tuberculoză. Să mai spună cineva că plozii noştri nu se aleg cu nimic după perioada petrecută în sistemul educaţional…

* Un profesor chinez anunţă că cel mai scump ceai din lume va fi pe bază de excremente de urs panda. Vaaai, scumpul de el, e ca şi cum ai pune la fiert apă din Dunăre!

* Bin Laden era un bărbat sensibil, tandru şi bun. Asta e părerea actualului lider al reţelei al-Qaida, Ayman al-Zawahiri. Eh, aşa-s toţi teroriştii, păcat că se duc unul câte unul. Or pregăti vreo maşină-capcană prin Paradis? 

* S-a inventat perna care ne scapă de sforăit. De fapt, a fost patentată şmecheria asta pentru persoanele care cu adevărat duc porcii la păscut. Exact ca-n cazul celor care fac afaceri cu statul, aţi auzit vreo fiinţă umană să admită că sforăie? Cea mai tare negaţie vine chiar în timpul nopţii, când, lovit în cap cu o altă pernă (nu cu asta anti-zgomot), individul se jură că n-a emis niciun semnal. 

Citit 868 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2011 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.