Frânarii moi, de iarnă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şeful armatei ruse, tovarăşul Makarov, vorbeşte despre un posibil mega-război ca despre artificiile de revelion. „Nu exclud un conflict pe scară largă, posibil şi cu arme nucleare”, afirmă, destul de degajat, rusnacul. Cam la fel îi spune, de sărbători, consoartei că a trântit şi mazăre în salata de boeuf.  

* Preşedintele francez Sarkozy trăncăneşte că „alăptatul înseamnă sclavie”, ştiut fiind faptul că nevastă-sa abia a ieşit pe uşa maternităţii. Taman acum se trezeşte bufonul să facă valuri, când a înţărcat bălaia mai peste tot? 

* Pe un stadion din Ploieşti vor avea acces, timp de jumătate de an, numai femeile şi copii. Travestiul va cunoaşte o perioadă extrem de înfloritoare, mulţi posesori de sâni şi fese la mişto urmând să ia loc în tribune. Numai în pielea băieţilor de la porţi să nu fii!

* Primarul Clujului, tipul fotogenic cu CV bun de bulău, primea şpagă de 50.000 de euro de la vânzătorii de pepeni. Uau, abia acum înţeleg de ce „frica păzeşte bostănăria”! La ce bani se învârt în industria harbujilor…  

* Cântăreaţa cu părul de foc deţinea în casă ditamai arma. Nu una albă, ci una de foc, doar nu degeaba era poreclită în pofida tulumbei de pompier. Aş fi tentat să întreb de ce Furadan, dar înţeleg de ce n-a folosit revolverul. Ăla era destinat exclusiv autoapărării.

* Profesorii care-şi bat sau îşi umilesc elevii ar putea fi amendaţi cu sume de la 1.000 la 2.500 de lei. Umblă vorba că la Şcoala 40 din Galaţi există o doamnă învăţătoare care încearcă rezistenţa tablei cu căpăţânile şcolarilor săi de clasa a II-a, trăgându-i şi de urechi ca de anvelopele de iarnă (astea-s mai moi). Fix 13 copilaşi i-ar mai fi rămas în clasă dăscăliţei-horror. Măcar le asigură o bună condiţie fizică. Să nu uităm că ăştia trebuie să ştie de mici să ţină la tăvăleală! 

* Madam Boagiu de la Transporturi a speriat natura. După ce a anunţat de anul trecut că nu mai avem voie pe străzi decât echipaţi de iarnă grea, ioc precipitaţii! Ploaia ne-a ocolit toată toamna, iar ninsoarea va veni doar la munte. Noi trebuie să fim atenţi cum frânăm. Dacă e doar o problemă de frânare, ne putem numi frânari.

Citit 629 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2011 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.