Ţărână uşoară! Pe conducte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Apatermul gălăţean a intrat oficial în obştescul faliment. Să-i fie ţărâna de pe conducte uşoară!

* Ca să conştientizaţi cât de jos a ajuns Grecia, echipa de fotbal a României a reuşit s-o bată cu 3-1. Să fi avut Torje încălţările lui Jeffrey Franks? Altfel nu-mi explic anomalia.

* Elevei de la Jean Monnet care a pozat în Playboy alături de Radu Mazăre i-a fost scăzută nota la purtare. Deşi, în acest caz, se poate spune că nota respectivă i-a rămas în vine.

* Elena Udrea s-a întâlnit cu Alteţa Sa Regală Charles, prinţul de Wales. Ministresa noastră ar fi vrut să-l întâlnească pe însuşi preşedintele Regatului Unit al Marii Britanii…

* Aceeaşi Elena susţine că „avem toate şansele să terminăm anul cu un plus de 2 la sută din PIB”. Sunt dezamăgit, ştiam că mărimea contează cu adevărat pentru femeile puternice.

* Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog anunţă că a crescut consumul de substanţe stupefiante. Eh, numai aşa poate fi explicat faptul că România se crede ca şi ieşită din criză.

* Într-un mall din Baia Mare s-a lăsat cu cafteală ca lumea: pumni şi picioare ca la galele K1. Ce nasol e că noi, gălăţenii, n-avem unde să facem un shopping atât de aplicat!

* Băsescu a promulgat legea care interzice cămătăria. Apropo, care dai nişte bani cu împrumut? Accept comision mic, exclus aventurierii.

* Frunzăverde, un nene care conduce partidul lui Băse, face un anunţ important pentru ţară: „PDL este singura formaţiune politică din România care are un Cod de etică.” Politica, cea mai veche meserie din lume, trebuie mai întâi să-şi asume Codul de bară. Dans, bugetofagilor!

* Chestorul-şef al Poliţiei Române, Liviu Popa, îi îmbărbătează pe posesorii de uniformă cărora, din motive necunoscute, li se zice „oamenii legii”: „Nu vă fie frică, folosiţi armele din dotare!” Sigur, chiar n-au de ce să se teamă. Bastoanele n-au recul, deci sunt protejaţi.

* Fostul bucătar al lui Gaddafi s-a apucat să dezvăluie secretele sexuale ale fostului dictator libian. Aştept ca sexologul acestuia să ne spună ce devora Muammar la micul dejun.

Citit 786 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.