Picate la Bac, nu şi la Fac

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un reputat sociolog autohton concluzionează că în România sărăcia este mai pronunţată în rândul tinerilor, şi nu al pensionarilor. Eh, iată de ce ar trebui compensate etnobotanicele, prezervativele şi abonamentul la net…

* Marile puteri mondiale sunt îngrijorate, zice-se, de înarmarea nucleară a Iranului. Se va ajunge la situaţia dinainte de ’89 de la noi: dacă-şi punea vecinul stucatură pe pereţi, îţi turnai şi tu, cum apărea inelul acela stupid în jurul vizorului cu „Ap. şi Fam.”, cum dădeai fuguţa în talcioc ca să nu rămâi în afara competiţiei. Şi-l şi nichelai. Nu mai zic de aparatul Smena cu care îţi fotografiai alb-negru concediile de la Sovata. Aşa şi cu marile forţe planetare. Îşi vor pune şi ele gresie în baie.

* Ultimul câştigător la loto e bulversat de evenimente. Ar avea omu’ ce face cu cele cinci milioane de euro, dar nici interlopii Capitalei nu mai pot pune geană pe geană de când au auzit că un amărăştean s-a îmbogăţit fără trafic de arme şi fetiţe peste hotare. Nu puteai, mă, să greşeşti numerele alea pe bilet?

* Cazurile tot mai dese de abuz sexual din partea profesorilor (în fiecare zi apare la televizor câte un macho de baracă acuzat că exagerează cu practica în relaţia cu elevele) îmi confirmă următoarea ipoteză. Şcolăriţele, multe dintre ele, au picat la Bac, nu şi la Fac. Facultate, doamnă Andronescu!

* Să le fie ruşine nenorociţilor care profită de propriile eleve! Duceţi-vă, bă, pe centură, măcar acolo aveţi şi voi ceva de învăţat!

* În weekend s-a sărbătorit Ziua Mondială a WC-ului. Vremea, mai rece ca niciodată, a fost demnă de multe suluri de hârtie igienică, deci am petrecut pe cinste. 

* Cântăreaţa Inna şi-ar fi arătat sânii pe la un concert în Franţa. Hai să fim serioşi, ce să arate gospodina noastră? De fapt, franţuzii trec printr-o perioadă nasoală din punct de vedere voaioristic: Carla Bruni alăptează.

* Oana lu’ Petre Roman a apărut la un eveniment monden cu o gaură mare în dres. Concret, ăla era un altfel de hău, fix gaura din buget, ce să ne mai ascundem pe după designer…

Citit 677 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 09:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.