Deschideţi, suntem noi, căscaţii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ministrul Agriculturii îşi doreşte ca ţara noastră să exporte carne de oaie în Israel. Poa’ să fie şi de pui sau de porc că oricum noi, românii, ne pricepem s-o facem de oaie.

* Mai ales pe timp de criză se întâmplă să-ţi bată vecinul în uşă. Ba a rămas fără pâine, ba îţi cere nişte bani până la lichidare sau vrea borş or mălai. Ideea este să te uiţi la ceas înainte de a deschide: dacă e 3 noaptea, sigur sunt mascaţii. Undeva trebuie să nimerească şi ei, nu-i aşa? Ei sunt băieţi de treabă chiar şi când greşesc adresa. Rup fo’ două uşi şi trezesc întreaga scară de bloc, băgându-te în sperieţi, da’ nimic mai mult.

* Nu degeaba m-am luat de lucrătorii care aduc cu Zorro, numai că n-au cal. Recent au intrat peste o băbuţă în casă, având informaţii că acolo ar locui nişte cămătari. Ghinion. Da’ şi când vor pune mâna pe mafioţii acestei ţărişoare… Ah, or să vadă ei!

* România are cea mai căzută rată a obezităţii din Uniunea Europeană. Şi totuşi, încă scoatem din burtă creşteri economice şi inflaţii mititele.

* Dinu Patriciu anunţă că „Euro va muri cu siguranţă în perioada următoare”. Stai aşa, o fi cumpărat el brandul, mai ştii… Şi i-o zice „Euroiul de seară” sau „Mic.Euro”.

* Nea Nelu i-a zis prostănac, electoratul de la Dăbuleni îl consideră om cult. Naşpa combinaţie! Taman de prostănacul care locuieşte vizavi de Biblioteca Naţională trebuie să te fereşti în viaţă.

* Băse face previziuni à la Baba Vanga, dar ceva mai mişto: România anului 2030 va furniza mâncare pentru export, va fi un paradis turistic, dar va avea o populaţie îmbătrânită şi ceva mai mică: 16 milioane. Impresii: 1. România nu va mai rezista până în acel an, să fim serioşi!; 2. Carnea vie n-a fost niciodată în sinonimie cu hrana, chiar dacă tot despre dusul la gură vorbim; 3. Pentru paradisul ăla e nevoie de o autostradă care să lege Pleşcoi de Băicoi; 4. Ce înseamnă populaţie mai mică? Adică o să fim exact ca Boc?

* Ieri a fost Vinerea Neagră, o invenţie americană care presupune o zi în care preţurile se duc rău de tot la vale. Eu am cumpărat tot la caiet, deci n-am serbat-o nicicum.

Citit 660 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2011 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.