Sile ameninţă cu beteala

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sile Cămătaru a scăpat de pârnaie. Promite ca de Crăciun să fie mai bun. Adică mai eficient: când va da un pumn, să cadă întregul arbore genealogic al duşmanului.

* Contextul răcoros i-a oferit lui Sile ocazia de a cocheta cu lirismul. Celebrul interlop cu poreclă de finanţator a compus o manea prin care îşi avertizează adversarii că-i va colinda creştineşte de sărbători. N-am ascultat-o, dar bănuiesc că e pe bază de „Dom’, dom’ să-nhăţăm!” şi le-o promite că-i va vâna ca pe căprioare. Purificator, nu alta!

* Ştiţi cum se spune la bătaie în dialectul lui Cămătaru, în aceste zile de împlinire sufletească? Beteală.

* DNA-ul sau cine s-o mai sesiza în ţara asta ar trebui să-l ia la rost pe exploatatorul de copii Pavel Stratan, de profesie basarabean. După ce şi-a trimis fata la produs de la câţiva anişori (doar n-aţi uitat refrenul cu Ghiţă care tre’ să dea guriţă, altfel are de-a face cu racheţii), şi-a scos la interval şi băieţelul abia ieşit din premergător. Mai nou, i-a făcut rost Cleopatrei de o apariţie publicitară. Probabil că şi Ghiţă, amantul din poveste, o duce rău cu banii… 

* Ce caterincă în Coreea de Nord cu puhoaiele de bocitoare profesioniste! Actorii de la Hollywood sunt nişte figuranţi pe lângă adevăraţii scormonitori (după glandele lacrimare) din Phenian. Nici la emisiunile Andreei Marin nu se plângea în halul acesta.

* Kim Jong Il a murit cu 4 miliarde de dolari în conturi. Oare cum s-o traduce Dan Voiculescu în coreeană?

* Madam Aura Vasile a vrut să părăsească PSD-ul, s-a certat cu Marian Vanghelie, a leşinat şi a fost dusă la spital. După ce şi-a revenit, a hotărât să rămână social-democrată. Continuă alături de primarul de sector care şi-a pierdut cunoştinţa încă din clasa întâi.

* Produsele din carne s-ar putea scumpi în 2012. Nu este însă o hotărâre bătută în cuie, depinde de o singură condiţie: mai întâi trebuie să se găsească.

* Mădălina Ghenea, românca a cărei inteligenţă poate fi citită lejer prin decolteu, l-a părăsit pe actorul Leonardo DiCaprio. Eh, ăsta naufragiu, Leonarde, nu ce-ai trăit la filmările pentru Titanic!

Citit 703 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2011 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.