Acoperă-mi gigacaloria cu ceva!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A venit iarna. Acoperă-mi gigacaloria cu ceva! Cu o leafă sensibil mai mare, c-o pensie nesimţită, un contract cu statul, ceva… Nici meseria de poet nu mai e ce-a fost odată.

* Dumnezeu e băiat de gaşcă anul acesta. Decât să iasă iarăşi Primăria şifonată de nămeţi, Jupânul care locuieşte pe Acoperiş a decis să dea zăpadă cu ţârâita. Ne rămâne doar să lăudăm municipalitatea că, în plină iarnă, străzile sunt perfect curăţate!

* Parcă-mi era dor de idioţenia „Zăpada face victime”. Un om a decedat în judeţul Botoşani într-un accident rutier la care ar fi contribuit şi condiţiile de sezon din trafic. Televiziunile şi ziarele au dat cu „Breaking news”-urile în populaţie, folosindu-se de nefericita sintagmă de mai sus. Măi, copii, zăpada este inocentă: ea face doar oameni de zăpadă, pârtie pentru sănii şi niciodată nu va avea calitatea de coleg de celulă cu Sile Cămătaru. 

* Apropo de vedeta ieşită recent de la facultate. Zice-se că Nicoleta Luciu, o gospodină care şi-a folosit pielea la reţeta zilei în Playboy, ar fi avut o relaţie secretă cu Sile. Bietul interlop nu merită să fie arătat cu degetul. Şi-a încercat şansa şi la Aurora Liiceanu, a scos-o la un suc pe Zoe Petre, dar astea n-aveau chef să se combine c-un tocilar.

* Cu ocazia Sărbătorilor, Emil Boc a declarat că-şi doreşte „sănătate pentru familie şi pentru cei dragi”. Dar pe noi cui ne laşi, generosule?

* Un avion s-a prăbuşit pe o autostradă din New Jersey. Ei, acum vedeţi de ce Guvernul României nu se grăbeşte să facă şosele de mare capacitate?

* Vrăjitoarele acuzate că au escrocat-o pe Oana Zăvoranu susţin că şi Vadim Tudor ar fi apelat la ajutorul lor. „Domnu’ Vadim voia să-i facem de impotenţă şi ca să ajungă preşedinte”, explică cocoanele Vanessa şi Melissa. Aoleu, mi-aduc aminte ce libido avea Tribunul în 2000, când a ajuns în turul doi, cu Nea Nelu!

* Îmi este tot mai clar de ce şi canibalilor le convine de minune urarea „De Crăciun fii mai bun!” Păi, ideea de semipreparate nu-i chiar grozavă, başca nu mai pierzi timpul să pui condimente pe produsul alimentar.

Citit 659 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2011 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.