Gânditorul care nu Gâdea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă distrează mina de rasă superioară cu care vine la televizor Mihai Gâdea, oarece şef pe la Antenele 1-2-3. Pune o mână sub bărbie, vorbeşte mai mult şoptit, de ca şi cum i-ar citi nepoţelului povestea care-l duce pe tărâmul viselor, şi în general le ştie pe toate. Recent, l-a făcut pe preşedintele CNAS mitocan, dobitoc şi nesimţit. În direct, ca să ştie toată lumea, şi nu oricum, ci ridicând tonul ca la piaţă. O fi făcut-o din convingere sau ratingul scăzut l-a obligat să încerce şi altceva? Gâdeo, şi Bin Laden dacă-ţi era interlocutor (sau Băsescu, dacă-mi este permisă o variantă de nişă), n-aveai voie să te isterizezi ca precupeaţa căreia, dacă-i este atins mărarul fără să-i fie şi cumpărat, îi sare ţandăra mai ceva decât Danei Grecu, colegă de trust cu Gâdea. Tristă ţară, nici gânditorul de la Antena 3 nu-mi poate servi drept model… Te salut, Taraf TV, oriunde ai fi!

* M-am întrebat şi cu alte ocazii ce prăşeşte Lăzăroiu, Sebi Lăzăroiu, după ce şi-a încheiat jobul de consilier prezidenţial. Pe bune, Melisa şi Vanesa sunt ghicitoare în cărţi de popa prostu’ pe lângă nebărbieritul care a trecut, parcă, şi pe la Ministerul Muncii! Îşi dă cu părerea despre orice flatulenţă politică, pare un guru care stă cu chirie, o voce autorizată în baie. Ultimul său panseu sună cam aşa: „Primăria Bucureştilor va fi câştigată de un independent, dar nu de Sorin Oprescu.” Bănuiesc că o fi vrut să pomenească un independent din PDL, după modelul „Eba – Parlamentul European”.

* Şi pentru că e weekend, deci putem lega politica de gard, am găsit una importantă pentru părinţii de copii, nu de căţei. Ţâncii de cinci ar putea fi înscrişi în clasa întâi, dacă evaluarea psihosomatică le este favorabilă. În plus, dacă vor trece de câteva teste suplimentare, micuţii pot fi înscrişi direct în clasa a doua. Aşa se explică de ce tati şi mami ai lui Marian Vanghelie l-au înscris direct la liceu la 35 de ani.

* Până la urmă Dragobetele s-a ţinut ieri. Din păcate, trendul ultimilor 10-15 ani, a schimbat uşor sensul acestei aşa-zise sărbători, în funcţie de cât de gros este fumul din încăpere şi de cât de tare-i licoarea din pahar. De asta i se mai spune Droga-bete.

Citit 703 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.