Gânditorul care nu Gâdea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă distrează mina de rasă superioară cu care vine la televizor Mihai Gâdea, oarece şef pe la Antenele 1-2-3. Pune o mână sub bărbie, vorbeşte mai mult şoptit, de ca şi cum i-ar citi nepoţelului povestea care-l duce pe tărâmul viselor, şi în general le ştie pe toate. Recent, l-a făcut pe preşedintele CNAS mitocan, dobitoc şi nesimţit. În direct, ca să ştie toată lumea, şi nu oricum, ci ridicând tonul ca la piaţă. O fi făcut-o din convingere sau ratingul scăzut l-a obligat să încerce şi altceva? Gâdeo, şi Bin Laden dacă-ţi era interlocutor (sau Băsescu, dacă-mi este permisă o variantă de nişă), n-aveai voie să te isterizezi ca precupeaţa căreia, dacă-i este atins mărarul fără să-i fie şi cumpărat, îi sare ţandăra mai ceva decât Danei Grecu, colegă de trust cu Gâdea. Tristă ţară, nici gânditorul de la Antena 3 nu-mi poate servi drept model… Te salut, Taraf TV, oriunde ai fi!
* M-am întrebat şi cu alte ocazii ce prăşeşte Lăzăroiu, Sebi Lăzăroiu, după ce şi-a încheiat jobul de consilier prezidenţial. Pe bune, Melisa şi Vanesa sunt ghicitoare în cărţi de popa prostu’ pe lângă nebărbieritul care a trecut, parcă, şi pe la Ministerul Muncii! Îşi dă cu părerea despre orice flatulenţă politică, pare un guru care stă cu chirie, o voce autorizată în baie. Ultimul său panseu sună cam aşa: „Primăria Bucureştilor va fi câştigată de un independent, dar nu de Sorin Oprescu.” Bănuiesc că o fi vrut să pomenească un independent din PDL, după modelul „Eba – Parlamentul European”.
* Şi pentru că e weekend, deci putem lega politica de gard, am găsit una importantă pentru părinţii de copii, nu de căţei. Ţâncii de cinci ar putea fi înscrişi în clasa întâi, dacă evaluarea psihosomatică le este favorabilă. În plus, dacă vor trece de câteva teste suplimentare, micuţii pot fi înscrişi direct în clasa a doua. Aşa se explică de ce tati şi mami ai lui Marian Vanghelie l-au înscris direct la liceu la 35 de ani.
* Până la urmă Dragobetele s-a ţinut ieri. Din păcate, trendul ultimilor 10-15 ani, a schimbat uşor sensul acestei aşa-zise sărbători, în funcţie de cât de gros este fumul din încăpere şi de cât de tare-i licoarea din pahar. De asta i se mai spune Droga-bete.

Citit 644 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 13:29

2 comentarii

 • postat de petre barbu
  Luni, 27 Februarie 2012 08:24
  îndrăznesc să te întreb ceva, dragă telespectatorule: cu ce-ai rămas după ce te-ai uitat la o televiziune românească. Să fi rămas cu o amintire, cu o bucurie sau cu un moment care te va marca toată viaţa! Să fi rămas cu o idee sau cu o lumină! Probabil că ai văzut multe şi ţi-e greu să-ţi aminteşti. Ai văzut destule accidente pe şoselele ţării, mulţi copii şi bătrâni suferinzi, o grămadă de telenovele şi drame de familie, numeroase bătăi, înjurături, lozinci, mulţi manelişti şi starlete, o groază de filme de mâna a treia şi scandaluri, armate de politicieni, de lideri de opinie şi de vedete care pretind că te informează, că te binedispun şi că te ridică la statutul de om. (Dar tu eşti un zombi, crede-mă, nu vreau să te jignesc!) Eu cred că ai văzut mult, mult gunoi, dar mă abţin să te judec, îţi respect opţiunile. Totuşi, la ce-ţi folosesc televiziunile noastre? Chiar aşa, nu ţi-e silă? Nu ţi-e greaţă?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Duminică, 26 Februarie 2012 13:06
  "Prietene", daca tu atat ai inteles din rabufnirea ( pe buna dreptate ! ) a lui Mihai Gadea, atunci ramai la taraf tv ! Si asa ti-ai aratat fatis inclinatiile... ! basexu nu are cuuur suficient de mare pt. limbile care vor sa-l lustruiasca ! Inscrie-te la un casting pana nu-i prea tarziu..... !!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.