Francois, dragostea mea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Franţa şi-a tras preşedinte nou-nouţ. Francois Hollande l-a bătut pe Sarkozy şi se anunţă veselie mare în Hexagon, socialismul pregătind serbările câmpeneşti de pe Champs-Elysees. De fapt, nu ştiu cum se traduce în franceză noţiunea de „serbări câmpeneşti”, dar ce mai contează? Exit-poll-urile au prezentat o diferenţă destul de mică între cei doi. „Mihaela, dragostea mea”, oare au fost numărate şi voturile din diaspora?

* Ponta a retras-o pe Corina Dumitrescu din cursa pentru Ministerul Educaţiei (bine, după ce a făcut-o ca lumea de râs!) şi merge mai departe cu Ioan Mang, un nene senator de Bihor. Acesta din urmă ar fi, zice-se, împotriva folosirii camerelor de supraveghere la Bac şi nu ştiu dacă trebuie să ne bucurăm au ba. M-am decis, trebuie să fim fericiţi: la vară procentul de promovabilitate va fi aproape de 100 la sută. Totul va fi decis în camera de supraveghetori.

* Fostul de la Palatul Victoria, este vorba despre Emil Boc, s-a justificat pentru votul „împotrivă” de ieri: „Guvernul Ponta este interesat doar de ciolane”. Greşit, Emile! Dacă ar fi avut această prioritate, ar fi numit-o şi pe Elena Udrea ministru…

* Conform unor documente medicale scoase de la naftalină, Adolf Hitler folosea la greu cocaină. Normal, la cum se manifesta, nu putea să trăiască doar cu marijuana şi heroină.

* În weekend am avut pe cer Super Luna, fenomen cu care nu te întâlneşti în fiecare zi şi care – spun specialiştii – ar provoca diverse frământări, de la cele ale pământului, până la viaţa politică şi cea bancară. Carevasăzică, madam Corina nu mai prinde trenul Educaţiei taman din cauza Super Lunii?

* Şoc, Bianca Drăguşanu şi-a micşorat buzele! Aşadar, de acum înainte, dacă va dori să călătorească până la Galaţi, va putea folosi liniştită digul dinspre Brăila. Cu buzoaicele alea mari era încadrată până la cea mai recentă operaţie estetică la categoria „gabarit depăşit” şi avea voie să circule doar pe la Şendreni.

Citit 667 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2012 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.