iPad contra rinichi, rog seriozitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* România era prea bine guvernată, pensionarii şi oamenii duşi cu cârca n-aveau griji şi ne trebuia un subiect. I s-a zis Lucian Bute. A încasat-o ca la mineriade, sunt de acord, dar mai lăsaţi-l, fraţilor, să respire! OK, haideţi să ne lăudăm cu Rovana Plumb şi cu Daniel Constantin! Iar ăsta din urmă n-are nicio legătură cu Daniel Ghiţă de la K1…

* Poate nu aveaţi treabă zilele astea şi vă era dor de un slogan nou-nouţ. Iată un moto la modă în China, printre traficanţii de organe: „Donează un rinichi şi cumpără noul iPad!” M-aş băga, nu zic nu, dar am nişte cataroaie care-mi pudrează acest organ intern şi mă tem să nu zgârie displayul gadgetului.

* Ideea chinezilor nu-i chiar proastă, dar parcă aş încerca ceva mai greu. De pildă, mi-aş dona plămânii pentru un Merţan fără climă, ca să nu mai spun că m-aş lipsi şi de inimă în schimbul unui post de preşedinte de ţară. Sau, mai degrabă, de premier.

* Un funcţionar de la Casa de Pensii din Tg. Jiu a fost bătut măr de un simplu pensionar. Minunea s-a putut petrece în ciuda faptului că angajatul era adăpostit după geamul ghişeului. După ce şi-a luat-o şi Lucian Bute la Nottingham, este posibil orice. Naiba te ia să nu cedezi locul din autobuz unei bătrâne antrenate la coadă la agheasmă!

* Nu mă interesează bârfele de la MasterChef, o emisiune despre bucătari cu o audienţă peste medie. De fapt, nu mă mai atrage nimic la acest show deoarece mi se pare nerealist. Când dai 7 lei pe un kil de roşii în piaţă, la ce bun să auzi despre parmezan şi gorgonzola? Pe astea poţi să le vezi şi la Antipa.

* Partidul Conservator din Canada, formaţiune aflată la putere, a primit un colet neobişnuit: în pachet se afla un picior de om. Ştiţi vorba aia: un picior mic pentru om, unul mare pentru omenire.

* Cinci prostituate d-ale noastre s-au încăierat, în Italia, din cauza teritoriului pe care îl ocupa fiecare intelectuală de bordură. Conflictul a degenerat, iar româncele s-au luat la pumni şi picioare, după care au scos cuţitele. Noroc de peştii din zonă, altfel s-ar fi ajuns la un conflict chimic. La cât de des se igienizează unele dintre ele…

Citit 870 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2012 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.