Joiana a muls-o pe Milka

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcții, Constantin Balaban Grăjdan, l-ar fi sunat pe Adiță Năstase la ora 5 dimineața, înainte de a-și retrage instituția din procesul “Trofeul Calităţii”. Bine că n-a fost implicat Crin Antonescu în dosar. Ar fi ieșit iureșul de pe lume să-l fi sunat Grăjdan la ora aia înaintată din noapte…

* Naționala de semifotbal a României a câștigat un meci amical în Elveția cu golul tânărului Gicu Grozav. Ţinând cont de pitorescul numelui trecut pe tabela de marcaj, se poate spune că Joiana a îngenuncheat-o pe mult mai bine cotata Milka.

* Drumurile din județul Vrancea s-au transformat în majoritate în mlaștini. Guvernanții și baronul Marian Oprișan ar trebui să țină cont și să acționeze: rovinieta ar putea fi desființată în această regiune. În locul taxei de drum va fi introdusă amenda pentru centimetrul de rugină de pe ancoră.

* Niște cercetători din Scoția au ajuns la concluzia că bărbații cu înfățișare agresivă sunt, de fapt, mai blânzi. Aha, deci și-au dat seama și ăștia că Băsescu nu l-a lovit pe copilul ăla de la Ploiești... Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!

* Se confirmă faptul că actorul Șerban Ionescu nu are neuroborelioză, așa cum s-a tot turuit săptămâni întregi. Ce neam de isterici! Nu zic că ar trebui să înfiem fiecare câte o căpușă, de dragul trendului de a ține animale în sufragerie, dar nici să fugim ca nebunii de tot mai puținele oaze de verdeață din oraș.

* Un june de 20 de ani din Rusia a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a scuipat pe un portret al președintelui rus Vladimir Putin în timpul unui protest. Și poate că bietul inculpat a vrut să șteargă tabloul de praf.

* Potrivit unui sondaj recent, italienii cred că românii ar fi cei mai leneși europeni. Poate pentru că le aducem ceașca de cafea la pat în 5 minute și nu cu viteza dorinței „broscarilor”?

* Nevasta lui Obama a recunoscut că în facultate a fumat marijuana. Bine, mă, trebuia să se laude că are studii superioare?

Citit 950 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.