Adi, cine-i la telefon?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Dilemă colosală ieri, de Ziua Copilului, în casa de neam prost de la Izvorani. Cine cui i-a făcut urări să crească, Irinel minorei Irinuca sau invers?

* Stau şi mă gândesc şi nu pot să nu înţeleg ce a fost în sufletul doamnei Dana Năstase când un bărbat i-a căutat soţul la ora 5 dimineaţa la telefon... Te apucă mama geloziei, nu alta!

* De fapt, ca să nu-şi bage nevasta la bănuieli, arogantul Adiţă i-a servit acesteia o păcăleală la îndemână: “Stai, dragă, nu te ambala, m-a sunat o femeie! Linişteşte-te, cum să mă caute un mascul la ora asta?”

* Elena Băsescu se va mărita în această vară, cununia urmând să fie aplicată de însuşi Patriarhul Daniel. Având aceste informaţii, presupun că nunta Ebei va fi transmisă în direct pe Trinitas HD.

* Andreea Esca spune că nu-şi va schimba coafura deoarece căpiţa aia pe care o poartă pe fontanelă este marcă înregistrată. „Nici Mercedes nu-şi schimbă sigla, din ce văd”, încearcă Esca să fie preţioasă. Doar ea nu înţelege că freza ei e precum simbolul Loganului? Andreea, ai legătura. Adică, nu, n-ai nicio legătură.

* Un brăilean s-a ales cu dosar penal deoarece a oferit fursecuri expirate drept mită electorală. Nu ştiu cine s-a sesizat în acest caz, Poliţia sau Oficiul pentru Protecţia Consumatorului...

* Doi jurnalişti de la The Sun au aflat, pe timpul unei vizite în Coreea de Nord, că muritorii de rând de aici n-au aflat de moartea lui Michael Jackson. Aoleu, asta ca asta, dar vor turba robii de la Phenian când vor auzi că nici Ion Dolănescu nu mai concertează.

* Potrivit unui studiu recent, biroul unui bărbat are de zece-douăzeci de ori mai mulţi microbi decât biroul unei femei. Eram sigur că se va ajunge aici. Chiar nu înţeleg de ce simpla prezenţă a Playboy-ului pe masa de lucru umflă numărul microorganismelor.

* Oltenia şi-a tras încă o echipă în Liga I de fotbal, chiar şi fără prezenţa Universităţii Craiova. Ieri, Comitetul Executiv al Federaţiei a decis ca Gaz Metan Severin să promoveze fără să fi visat acest lucru. Mirare? Nu, deoarece pe preşedintele acestui club îl cheamă Frăţică. Când ai nume de comitet, nu poţi sta la matineu, să fim cinstiţi.

Citit 1030 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.