A votat şi Elodia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce obositoare sunt zilele de votare cu știrile alea care se repetă mai des decât candidații în funcție! Serios, fetele cu microfon care ne transmit de lângă urna de votare sunt mai terne decât eternii luptători pentru ciolan. „Până la ora bla-bla-bla au votat bla-bla-bla.” Lăsați-ne! Mai bine filme cu Ciciolina echipată într-o șubă cu spatele gol decât aceleași banalități care nu fac bine nimănui. Bașca, la tanti aia nu-i problemă cu votul multiplu.

* Elena Udrea a încăl(e)cat legea, așa spun televiziunile. Fosta ministresă a fost filmată când a intrat în cabina de vot și nu prezenta echipamentul regulamentar, adică avea telefonul mobil la dânsa. A încălcat o decizie a Biroului Electoral, deci i se vor da câteva rigle la palmă. Sau orice altceva, că măsurile punitive nu le-am văzut menționate pe nicăieri. Parcă vezi că a pus ștampila tot pe Băsescu și voia să-i demonstreze cu niște pixeli generoși.

* Vreo douăzeci de președinți de secții de votare din Buzău au fost luați la rost de Poliție pentru că plecaseră cu ștampilele de control la ei. Ce să faci, tată, cu chisoiul ăla acasă? Doar trăim în România, deci nu mă pot gândi la vreun act de tâlhărie electorală. Probabil nu mai aveau oamenii nimic de băgat pe foc. Scumpe lemnele în ziua de azi...

* Inutilizabilul Dan Diaconescu (da, inutilizabil, nu inepuizabil, cum poate ați fi crezut) a declarat ieri că “am votat pentru abolirea sclaviei din România”. Carevasăzică, închid ăștia OTV-ul? Că asta înțeleg: cunosc mulți purtători de pilozități cereberale care abia așteaptă să iasă din baie pentru a sta la dispoziția telecomenzii.

* Am o oarecare experiență de viață, așa că vă dau în scris următoarea informație: ieri, în plină zi electorală pentru locale, a votat și Elodia. Parol!

* În timp ce noi ne gândeam pe cine să votăm, ușernica aia de Madonna își arăta țâțele la turci, pe final de concert. Nerușinată, doar o știți. Bine, îmi permit o bănuială. Mamaia asta o fi auzit că româncele noastre au făcut bani frumoși pe vremuri arătându-și urmele de operație pe tărâm otoman. Încă nu se inventaseră tatuajele.

Citit 863 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2012 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.